Εντυπωσιακά πλάνα: Τα ακροβατικά των «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας στον αττικό ουρανό [βίντεο]
Φωτογραφία: Youtube

Εντυπωσιακά πλάνα: Τα ακροβατικά των «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας στον αττικό ουρανό [βίντεο]

Εντυπωσιακά στιγμιότυπα προσέφεραν το σμήνος «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας με τα ακροβατικά που πραγματοποίησαν οι πιλότοι τους στον Φλοίσβο.

Πρόκειται για ένα νέο σόου με εννέα αεροσκάφη το οποίο περιλαμβάνει ελιγμούς που δεν έχουν ξανά γίνει εδώ και πολύ καιρό στο πλαίσιο επίδειξης των Red Arrows, η οποία αλλάζει κάθε χρόνο.

Ο Μοίραρχος Jon Bond, ο οποίος θα είναι ο αρχηγός της ομάδας – που θα πετάξει ως Red 1 – για πρώτη φορά φέτος δήλωσε: «Ολόκληρη η Αεραθλητική Ομάδα της Βασιλικής Πολεμικής Αεροπορίας έχει επικεντρωθεί στον εορτασμό των 60 χρόνων επίδειξης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο – εκτελώντας τον σχηματισμό Diamond Nine, σήμα κατατεθέν των Red Arrows».

Εικόνες από την αεροπορική επίδειξη των Red Arrows

Λόγω διεξαγωγής αεροπορικών επιδείξεων από το ακροβατικό σμήνος «Red Arrows» θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Ποσειδώνος το Σάββατο 18–5–2024 κατά τις ώρες 10.00 έως 14.00, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Αλεξάνδρου και Νηρηίδων, περιοχής Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ