Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ: Η Κομισιόν μας έκανε δωρεά άλλα 480.000 rapid test

Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ: Η Κομισιόν μας έκανε δωρεά άλλα 480.000 rapid test

Επιπλέον 480.000 rapid tests προμηθεύτηκε η Ελλάδα από την Κομισιόν, σύμφωνα με τον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο.

Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ, μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το πρόγραμμα του εμβολιασμού, αποκάλυψε πως η Κομισιόν έκανε δωρεά τα τεστ αυτά, με τα οποία θα συνεχιστούν οι έλεγχοι σε όλη την επικράτεια.

Ακόμη, ο κ. Παναγιωτακόπουλος σχολίασε πως το «πρόγραμμα εμβολιασμού προχωράει», εξηγώντας ότι η χώρα μας έχει λάβει «ικανή ποσότητα εμβολίων» και ότι ο ΕΟΔΥ έχει αναλάβει τον εμβολιασμό τις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων. Εκανε λόγο μάλιστα για «ενθουσιασμό» στις μονάδες αυτές για την άφιξη του εμβολίου.

Ο κ. Παναγιωτακόπουλος εξέφρασε επίσης την ανησυχία των επιστημόνων για τις μεταλλάξεις του κορωνοϊού, διευκρινίζοντας ότι, δεν οδηγούν σε βαρύτερη νόσηση, είναι όμως πιο μεταδοτικά. Σε ερώτηση σχετικά με τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, είπε πως αποτελούν αντικείμενο «έντονου προβληματισμού σε ευρωπαϊκό επίπεδο», επισημαίνοντας την ανάγκη εξασφάλισης της ελευθερίας.

Τέλος, για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται από την Κομισιόν στην παράδοση του εμβολίου, είπε πως «δεν μπορεί να παραχθεί τόσο μεγάλη ποσότητα ταυτόχρονα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ