Επίθεση με βιτριόλι: Έγινε άρση τηλεφωνικού απορρήτου - Τα νέα στοιχεία για την «μαυροφορεμένη γυναίκα»

Επίθεση με βιτριόλι: Έγινε άρση τηλεφωνικού απορρήτου - Τα νέα στοιχεία για την «μαυροφορεμένη γυναίκα»

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 34χρονης από την Καλλιθέα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στις 20 Μαΐου από μια μαυροφορεμένη γυναίκα.

Χθες, Τρίτη, το θύμα που νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο έδωσε γραπτά την πρώτη της κατάθεση, η διαδικασία κράτησε περίπου 30 λεπτά.

«Έχει καταλάβει το κακό που της έχει γίνει» δήλωσε ο δικηγόρος του θύματος, Απόστολος Λύτρας, νωρίτερα σήμερα στον Ant1

Η 34χρονη όπως και σε προηγούμενη συνομιλία που είχε με τους αστυνομικούς επανέλαβε ότι η δράστης δεν της θυμίζει κάτι ούτε τη γνωρίζει .

Περιέγραψε στους αστυνομικούς τη στιγμή της επίθεσης την ώρα που μπήκε στην είσοδο της εταιρείας, έξω από το ασανσέρ.

«Η μαυροφορεμένη γυναίκα που μου έριξε το βιτριόλι ήταν αδύνατη και ψηλή. Με περίμενε, φορώντας χειρουργική μάσκα, στα σκαλιά δίπλα στο ασανσέρ την ώρα που περίμενα να ανεβώ στο γραφείο. Δεν πάει το μυαλό μου ποια είναι αυτή που μου έκανε κακό, ούτε θυμάμαι να την έχω ξαναδεί κάπου» κατέθεσε μεταξύ άλλων η άτυχη γυναίκα.

Εντοπίστηκε ο οδηγός της μαυροφορεμένης γυναίκας

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, ο οδηγός που μετέφερε την μαυροφορεμένη γυναίκα στο σημείο εμφανίστηκε και ανέφερε στις Αρχές ότι δεν γνώριζε για την επίθεση. Ο άνδρας πρόσθεσε ότι άφησε την «μαυροφορεμένη γυναίκα» λίγα μέτρα πιο κάτω, 7 λεπτά περίπου πριν η δράστις ρίξει το καυστικό υγρό στην άτυχη Ιωάννα.

Προχωράνε οι έρευνες της αστυνομίας

Την Δευτέρα οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την υπόθεση είχαν προβεί σε αίτημα άρσης τηλεφωνικού απορρήτου και χθες έλαβαν τη σχετική εισαγγελική έγκριση. Το κινητό της 34χρονης γυναίκας μπορεί να είναι το «κλειδί» που θα ρίξει φως στην υπόθεση.

Παράλληλα οι αρχές εντόπισαν κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε τη δράστη να φτάνει στην Καλλιθέα, λίγα λεπτά πριν την επίθεση να κατεβαίνει από όχημα και να κατευθύνεται στο ισόγειο του κτιρίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν υπάρχει εικόνα της όταν βγαίνει και η εικόνα από την άφιξή της δεν είναι τόσο καθαρή για να έχουν χαρακτηριστικά του προσώπου της, ενώ φορούσε και μάσκα και σκούφο.

Η κατάσταση της 34χρονης παραμένει κρίσιμη και όπως αποκάλυψε ο κ. Λύτρας σήμερα θα υποβληθεί σε ένα ακόμη χειρουργείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS