Επίθεση με βιτριόλι: Γιατροί και ψυχολόγοι αποκαλύπτουν σταδιακά πληροφορίες στην Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Γιατροί και ψυχολόγοι αποκαλύπτουν σταδιακά πληροφορίες στην Ιωάννα

Σταδιακά αποκαλύπτουν νέες πληροφορίες στην 34χρονη Ιωάννα, που δέχθηκε την επίθεση με το βιτριόλι, οι γιατροί με τη βοήθεια ψυχολόγων.

Σύμφωνα με την γιατρό της Ιωάννας, Μαρία Καλοφώνου, η οποία είναι και διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η πορεία της υγείας της 34χρονης είναι καλή και τόνισε ότι παρά την ψυχολογική επιβάρυνσή της, η Ιωάννα βοηθάει τους γιατρούς.

«Τα τέσσερα χειρουργεία που έχουμε κάνει έχουν πάει καλά. Είχαμε το αποτέλεσμα που περιμέναμε. Παρόλη την ψυχολογική της επιβάρυνση, βοηθάει και η ίδια» ανέφερε σε συνέντευξή της στο δελτίο ειδήσεων του Mega. Η Ιωάννα γνωρίζει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αφού οι θεράποντες γιατροί, με τη βοήθεια ψυχολόγων, της αποκαλύπτουν όσες πληροφορίες χρειάζεται να γνωρίζει, σημείωσε η γιατρός και όπως είπε «δεν πρέπει να είναι σε άγνοια το κορίτσι. Πρέπει να διαχειριζόμαστε σιγά σιγά τις πληροφορίες, όπως έρχονται».

Έχει όραση από το αριστερό μάτι

Η κ. Καλοφώνου σημείωσε πως το αριστερό μάτι της Ιωάννας, το οποίο είχε υποστεί έγκαυμα, είναι σε καλύτερη κατάσταση, με τα σημάδια που έρχονται να είναι θετικά. «Τα σημάδια που έχουμε είναι θετικά. Έχει όραση και είμαστε αισιόδοξοι» υπογράμμισε. Σε ό,τι αφορά στο πρόσωπο της Ιωάννας, η κ. Καλοφώνου υποστήριξε πως «όταν ζητήσει να το δει, θα το διαχειριστούμε και θα το κάνουμε μαζί. Προς το παρόν δεν το έχει ζητήσει και η ίδια, γιατί της έχουμε εξηγήσει ότι αυτό που θα δει τώρα είναι κάτι μεταβατικό. Δεν υπάρχει λόγος να φορτώσει την ψυχή της με άσχημες εικόνες».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS