Επίθεση με βιτριόλι: Κρίσιμες οι καταθέσεις των γιατρών της Ιωάννας σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Επίθεση με βιτριόλι: Κρίσιμες οι καταθέσεις των γιατρών της Ιωάννας σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Με ενδιαφέρον αναμένεται και το τι θα πράξει ο 40χρονος ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη

Συνεχίζεται σήμερα, για τρίτη συνεδρίαση, η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου στις 20 Μάϊου 2020. Η δίκη συνεχίζεται με καταθέσει μαρτύρων. Για σήμερα έχουν κληθεί οι γιατροί που βρέθηκαν στο πλευρό της Ιωάννας από την πρώτη στιγμή που δέχθηκε την επίθεση και μέχρι σήμερα.

Μεταξύ αυτών η Μαρία Καλοφώνου, Διευθύντρια Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο, η οποία στέκεται στο πλευρό της Ιωάννας από την πρώτη στιγμή και αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που έδωσαν «μάχη» προκειμένου η 35χρονη γυναίκα να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα σοβαρά προβλήματα που της προκάλεσε η επίθεση που δέχθηκε.

Η κυρία Καλοφώνου από την πρώτη στιγμή έχει μιλήσει για τον αγώνα που θα χρειαστεί να δώσει η Ιωάννα προκειμένου να αποκατασταθούν τα τραύματα της και να επουλωθούν οι πληγές της.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και το τι θα πράξει ο 40χρονος ο οποίος διατηρούσε ερωτική σχέση με την 36χρονη και φέρεται να αποτέλεσε το λόγο της εμμονής της με την Ιωάννα.

Ο άνδρας έχει κληθεί στη δίκη, ωστόσο, στις προηγούμενες συνεδριάσεις δεν εμφανίστηκε ή τουλάχιστον η παρουσία του δεν γνωστοποιήθηκε στο δικαστήριο καθώς στην εκφώνηση του ονόματος του ουδείς έδωσε το "παρών" στο δικαστήριο.

Η Ιωάννα, πάντως, είπε στην κατάθεσή της ότι δεν τον έχει συναντήσει ποτέ και πως η μόνη επικοινωνία που είχε μαζί του ήταν ένα αίτημα φιλίας μέσω facebook, που το έκανε αποδεκτό τον Νοέμβριο του 2018. Στη συνέχεια τον διέγραψε, επειδή επικοινώνησε μαζί της η 36χρονη και της το ζήτησε, λέγοντας ότι σχετίζεται μαζί του.

Από την πλευρά, των νομικών παραστατών της Ιωάννας έχει αφεθεί ανοικτό το ενδεχόμενο να ζητήσουν τη βίαιη προσαγωγή του εάν δεν παραστεί στο δικαστήριο.

Επιπλέον, η πλευρά της Ιωάννας, όπως έχει προαναγγείλει ο δικηγόρος Απ.Λύτρας, αναμένεται να θέσει και εγγράφως σήμερα στο δικαστήριο το αίτημα να κληθούν δύο νέοι μάρτυρες, προκειμένου να διαλευκανθεί εάν υπήρξαν συνομιλίες της κατηγορούμενης πριν και μετά την επίθεση με βιτριόλι με έναν 36χρονο άνδρα.

Όπως ανέφερε ο Απ.Λύτρας «ο άνδρας αυτός μέσω δικηγόρου του κάπου έχει αναφέρει ότι η κατηγορούμενη του είχε ζητήσει να παρακολουθεί το θύμα και να την προμηθεύσει με βιτριόλι. Αυτά τα γνωρίζουμε από πληροφορίες και από τη δικογραφία. Ζητάμε από το δικαστήριο να κληθεί αυτός και μία φίλη της κατηγορούμενης για να δούμε αν υπήρχε βοήθεια προς την κατηγορούμενη χωρίς να υπονοούμε ότι υπάρχει θέμα συνέργειας».

Μέχρι τώρα στο δικαστήριο έχουν καταθέσει εκτός από την Ιωάννα ακόμα οκτώ μάρτυρες από τους συνολικά 34 του κατηγορητηρίου. Επιπλέον οι δικηγόροι της Ιωάννας έχουν ζητήσει να κληθούν ακόμα πέντε πρόσωπα, ενώ στις επόμενες συνεδριάσεις οι συνήγοροι της κατηγορούμενης θα παραδώσουν το δικό τους κατάλογο με μάρτυρες υπεράσπισης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS