Επίθεση με βιτριόλι: Πρόσωπο - κλειδί στις έρευνες από το παρελθόν της 34χρονης

Επίθεση με βιτριόλι: Πρόσωπο - κλειδί στις έρευνες από το παρελθόν της 34χρονης

Σημαντική πρόοδο για τον εντοπισμό της γυναίκας που κρύβεται πίσω από την επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας φαίνεται πως έχουν κάνει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Μία νέα πληροφορία έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Όπως είπε, ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά.

«Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο χώρισε 5 ημέρες πριν την επίθεση εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί», ανέφερε.

Ο άντρας αυτός έχει μπει στο επίκεντρο των ερευνών, σύμφωνα με το Star, καθώς θα μπορούσε να είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης.

Oι τελευταίες εξελίξεις
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA η κατάθεση της οδηγού ταξί ήταν αποκαλυπτική.

Στην κατάθεσή της η οδηγός ταξί που μετέφερε την ύποπτη από την Καλλιθέα προς το Παγκράτι, έχει δώσει περιγραφή αυτής της γυναίκας, σχεδόν ίδια με την περιγραφή που είχε δώσει η Ιωάννα στους αστυνομικούς.

Η γυναίκα αυτή, το προηγούμενο βράδυ είχε καλέσει από καρτοτηλέφωνο και τηλεφωνικό θάλαμο στο κέντρο της Αθήνας, την εταιρεία ραδιοταξί και παρήγγειλε ένα ταξί για μετά τις 9 το πρωί στην Καλλιθέα σε κοντινή εκκλησία με το σημείο που βρίσκονται τα γραφεία της εταιρείας της Ιωάννας.

Μάλιστα, όταν από την εταιρεία της ζήτησαν το κινητό της τηλέφωνο για να την καλέσουν όταν θα έφτανε στο σημείο το ταξί, εκείνη ισχυρίστηκε ότι δεν έχει κινητό τηλέφωνο, δήθεν επειδή αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και έχει βηματοδότη.

Την επόμενη ημέρα, λίγα λεπτά μετά την επίθεση, όντως η γυναίκα αυτή επιβιβάστηκε στο ταξί και η οδηγός ανέφερε ότι ήταν λεπτή, αναστήματος μετρίου προς ψηλή, φορούσε μαύρα ρούχα και καπαρντίνα, της φάνηκε να φοράει περούκα, χοντρά λαστιχένια γάντια, σκούφο και μάσκα, ενώ κρατούσε ένα δοχείο.

Λόγω του ότι είχε ισχυριστεί πως είχε προβλήματα υγείας πέρασε αρκετά απαρατήρητη η εμφάνισή της, μέχρι που εντοπίστηκε η κλήση από τους αστυνομικούς και η εταιρεία ραδιοταξί.

Ακόμα, είχε μαζί της ένα μπλε θερμός, στο οποίο όπως αποδείχτηκε κουβαλούσε το καυστικό υγρό. Φαίνεται πως ακόμα και αυτό ήταν αρκετά προσεγμένο, αφού χιλιάδες εργαζόμενοι τα χρησιμοποιούν καθημερινά πηγαίνοντας στις δουλειές τους.

Έκανε πρόβα και την προηγούμενη μέρα
Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως το «Βήμα της Κυριακής» στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της άτυχης 34χρονης.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έχουν μία σειρά νέων ντοκουμέντων για την γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο της 34χρονης Ιωάννας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη είχε προσπαθήσει να επιτεθεί και την προηγούμενη ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστις δεν πρόλαβε να επιτεθεί, καθώς η 34χρονη έφτασε νωρίτερα στη δουλειά της και ήταν ήδη στο γραφείο της.

Οι αρμόδιοι που ερευνούν την υπόθεση οδηγούνται σε αυτό το συμπέρασμα καθώς η γυναίκα που ετοιμαζόταν για την επίθεση, εμφανίστηκε στην περιοχή την προηγούμενη μέρα, φορώντας πάλι μάσκα, γάντια και τα ίδια ρούχα ενώ κρατούσε το ίδιο μπλε μπουκάλι που κρατούσε την ημέρα της επίθεσης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πώς έφτασε η γυναίκα με το βιτριόλι στο σημείο της επίθεσης, αφού το ταξί το χρησιμοποίησε μόνο για να φύγει από εκεί, χωρίς να βγάλει τη μάσκα ή τα γάντια που φορούσε προκειμένου να μην την αναγνωρίσει ο οδηγός.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS