Ερέτρια: Αυτοκτόνησε ο 29χρονος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος

Ερέτρια: Αυτοκτόνησε ο 29χρονος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος

Αυτοκτόνησε ο 29χρονος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος στην Ερέτρια ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το eviathema, μετά και την ιατροδικαστική εξέταση από την Ιατροδικαστή κ. Σπηλιοπούλου, ο 29χρονος διοικητής έδωσε τέλος στη ζωή του.

Οπως αναφέρει το τοπικό μέσο, ο αξιωματικός έφυγε από την υπηρεσία του στις 15:00 χθες το μεσημέρι. Η σύζυγος του, με την οποία απέκτησε τον Ιούνιο το πρώτο τους παιδί τον έψαχνε καθώς ανησυχούσε που απουσίαζε τόσες ώρες.

Λίγο μετά τις 21.15 ο 29χρονος Παναγιώτης Μπακούτης βρέθηκε νεκρός εντός του ιδιωτικού αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε πλατεία κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το eviathema, εντός του αυτοκινήτου βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο τύπου glock.

Πώς τον περιγράφουν οι συνάδελφοί του;
Ο νεαρός αξιωματικός, υπαστυνόμος Α’ στον βαθμό, είχε προϋπηρεσία στο Τμήμα Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής ενώ τα τελευταία δυο χρόνια διατελούσε χρέη διοικητή στην Ερέτρια.

Συνάδελφοι του, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, κάνουν λόγο για ένα άτομο που δεν δημιουργούσε προβλήματα.

Μάλιστα μέχρι και λίγο πριν φύγει από το γραφείο, το μεσημέρι της Πέμπτης, τηλεφωνούσε σε συναδέλφους για τον συντονισμό της αστυνομίας για μια μεγάλη εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου που θα γινόταν το ερχόμενο Σάββατο.

Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών που μετέβη στο σημείο κατάφερε μέσα σε λίγες ώρες να λύσει το μυστήριο του θανάτου του νεαρού διοικητή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS