Eισαγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες για μη φωτεινή σηματοδότηση στον προαστιακό

Eισαγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες για μη φωτεινή σηματοδότηση στον προαστιακό

Εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας σχετικά με δημόσιες καταγγελίες ότι δεν υπάρχει φωτεινή σηματοδότηση στο τμήμα του προαστιακού σιδηροδρόμου από τον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας έως το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

Στις καταγγελίες προχώρησε εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, ο οποίος άμεσα θα κληθεί να δώσει έγγραφη κατάθεση.

Την εισαγγελική έρευνα, η οποία έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, καθώς τίθεται θέμα ασφάλειας των πολιτών, θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Στεφανάτος, ο οποίος θα ζητήσει και έγγραφα από την εταιρεία που έχει την ευθύνη της λειτουργίας του προαστιακού σιδηροδρόμου και άλλα συναφή στοιχεία.

Έρευνα για το εάν στέκουν οι καταγγελίες για τον προαστιακό

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας θα ερευνηθεί κατ' αρχάς εάν ισχύουν οι καταγγελίες και εάν πράγματι δεν λειτουργεί η φωτοσήμανση στο συγκεκριμένο τμήμα του προαστιακού σιδηρόδρομου. Επίσης, θα ερευνηθεί για ποιο λόγο δεν λειτουργεί, πόσο καιρό συμβαίνει αυτό και αν και από ποια πρόσωπα έχει ενδεχομένως διαπραχθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ