Έρχονται χιόνια στην Αθήνα: Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά

Έρχονται χιόνια στην Αθήνα: Ποιες περιοχές θα «ντυθούν» στα λευκά

Ισχυροί βοριάδες, κρύο και βροχές.

Χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα σε Εύβοια, Μαγνησία, Στερεά Ελλάδα, Αττική και Πελοπόννησο προβλέπουν οι μετεωρολόγοι. Η παρουσία ισχυρών βοριάδων τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας αναμένεται να φέρει τσουχτερό κρύο και ακραίες καιρικές συνθήκες

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις το προσεχές Σαββατοκύριακο θα χιονίσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Βόρεια Προάστια, σε περιοχές όπως ο Γέρακας και η Αγία Παρασκευή.

Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας από τις κανονικές για την εποχή επίπεδα έως και 5-6°C.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΑΝΤ1, Τάσο Αρνιακό, το Σαββατοκύριακο το κρύο αναμένεται να είναι τσουχτερό. Συγκεκριμένα είπε ότι «έρχεται γερό κρύο το Σαββατοκύριακο» και πρόσθεσε: «Επιβεβαιώνονται οι αρχικές εκτιμήσεις, καθώς έρχεται χιονιάς που θα επηρεάσει τη χώρα από τη Θεσσαλία και κάτω, δηλαδή από το Πήλιο και κάτω».

Ο κ. Αρνιακός εκτίμησε ότι θα χιονίσει από το μεσημέρι του Σαββάτου και στην Αττική, ενώ επέλαση του χιονιά θα υπάρξει και στην Εύβοια, αλλά και στα ορεινά της Πελοποννήσου.

Από χθες η «ψυχρή εισβολή»
Ήδη από το βράδυ της Δευτέρας πυκνές νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους στην Πάρνηθα, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και στα Βίλια. Σήμερα στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και βελτίωση από το απόγευμα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS