Εθνική Οδός: Έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ανοίξει στο σύνολό της -Ποια διόδια παραμένουν ελεύθερα

Εθνική Οδός: Έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ανοίξει στο σύνολό της -Ποια διόδια παραμένουν ελεύθερα

Σύμφωνα με την ενημέρωση το Σάββατο από τον υφυπουργό Υποδομών Νίκο Ταχιάο για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο μετά τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στην Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Λάρισα η κυκλοφορία θα διεξάγεται μόνο για τα οχήματα έως 3,5 τόνους και μόνο στις αριστερές λωρίδες και στα δύο ρεύματα.

Όπως ενέφερε ο ΠΑΘΕ έχει αποδοθεί στα οχήματα έως 3,5 τόνους, μόνο στις αριστερές λωρίδες και στα δύο ρεύματα γιατί πρέπει να μεσολαβήσει έλεγχος πρανών του δρόμου ώστε να διαπιστωθεί η στατικότητά του. Αυτό αναμένεται να τελειώσει στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, ίσως και νωρίτερα, οπότε και θα αποδοθεί ο δρόμος στην κυκλοφορία στο σύνολο του και για τα βαρέα οχήματα, είπε ο υφυπουργός Υποδομών κατά τη ενημέρωση του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων από τη Λάρισα.

Ποια διόδια είναι ανοιχτά

Δεν θα πληρώνουν διόδια τα οχήματα άνω των 3,5 τόνων στην Ιονία Οδό, στη γέφυρα του Ρίο και στην Εγνατία Οδό από τη σύνδεση με την Ιονία μέχρι τη Θεσσαλονίκη.
Παραμένουν ελεύθερα τα διόδια στον Ε65 και στον αυτοκινητόδρομο του Αιγαίου.
Θα ξεκινήσει σύντομα η αποκατάσταση των παράπλευρων οδών του ΠΑΘΕ ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε κοινότητες και αγροτικές εκτάσεις.
Σε ό,τι αφορά τον σιδηρόδρομο, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα θα είναι πλήρως διακεκομμένη η επικοινωνία της Αθήνας με τη Θεσσαλονίκη.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ