Ευλαμπία Ρέβη: Μου πρότειναν δύο φορές να πάω σε τέτοια πάρτι με αμοιβή έως 5.000 ευρώ

Ευλαμπία Ρέβη: Μου πρότειναν δύο φορές να πάω σε τέτοια πάρτι με αμοιβή έως 5.000 ευρώ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στην Θεσσαλονίκη. Η δημοσιογράφος, Ευλαμπία Ρέβη δήλωσε πως έγινε αποδέκτης ανάλογης πρόσκλησης σε πάρτι κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Μιλώντας στο Open η δημοσιογράφος παρουσίασε τα μηνύματα πού έλαβε δύο φορές στο παρελθόν.

Όπως είπε η πρώτη φορά ήταν το 2019 όταν έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook, στο οποίο ένας άνδρας της ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ.

Ο άγνωστος αυτός άνδρας προσπάθησε να τη δελεάσει λέγοντας ότι τα χρήματα θα δίνονταν όλα μπροστά, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η δεύτερη φορά ήταν δύο χρόνια αργότερα, το 2021, όταν ο ίδιος άγνωστος άνδρας της πρόσφερε το ποσό των 5.000 ευρώ, ωστόσο εκείνη απάντησε και πάλι αρνητικά.

Η Ευλαμπία Ρέβη τονίζει ότι ο άνδρας αυτό έχει στείλει αντίστοιχα μηνύματα και σε φίλες της.

Γκιώνης: Βροχή οι καταγγελίες από κορίτσια 17 - 25 ετών
Μιλώντας στην Καθημερινή, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης αναφέρει πως μέσω του λογαριασμού του στα social media έχει λάβει πολλές καταγγελίες από νέα κορίτσια, 17 έως 25 ετών, κυρίως από τη Θεσσαλονίκη, που μοιράζονται μαζί του περιστατικά που έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον εφιάλτη που έζησε η 24χρονη.

«Τα περισσότερα κορίτσια μού περιγράφουν την ίδια ιστορία», αναφέρει ο κ. Γκιώνης, που μέσω του λογαριασμού του στο Instagram ανέδειξε την υπόθεση της 24χρονης ενώ πρόσφατα είχε αποκαλύψει την υπόθεση διαρροής βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Όπως σημειώνει, οι περιγραφές ακολουθούν ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στο οποίο εμπλέκεται το ίδιο ξενοδοχείο και ο ίδιος κύκλος προσώπων.

Όπως λέει, οι περισσότερες κοπέλες που τον προσεγγίζουν του περιγράφουν ότι έχουν κληθεί σε πάρτι στο πολυτελές ξενοδοχείο και αναφέρουν περιστατικά στα οποία έχουν ναρκωθεί και έχουν λιποθυμήσει.

«Πολλές είναι τυχερές και τις έχουν μαζέψει οι φίλες τους», δηλώνει ο ίδιος προσθέτοντας πως υπάρχουν και περιπτώσεις που έχουν ξυπνήσει μόνες σε ένα δωμάτιο χωρίς να θυμούνται τίποτα από την προηγούμενη βραδιά.

Στις περιπτώσεις αυτές, φοβούμενες τις επιπτώσεις, έχουν φύγει χωρίς να καταγγείλουν τίποτα. «Υπάρχουν κορίτσια που δεν μίλησαν ποτέ γιατί δεν ήξεραν τι να κάνουν. […] Κάποιες από αυτές καταγγέλλουν ότι τις πλησίασαν ενώ αυτές ήταν 16 και 17 ετών».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ