«Euroferry Olympia»: Βίντεο από το καμένο εσωτερικό του πλοίου – Η «μάχη» των πυροσβεστών

«Euroferry Olympia»: Βίντεο από το καμένο εσωτερικό του πλοίου – Η «μάχη» των πυροσβεστών

Οι εικόνες από το κατάστρωμα κόβουν την ανάσα καθώς και μόνο από την όψη καταλαβαίνει κανείς πόσο επικίνδυνο είναι το έργο των πυροσβεστών.


Νέες συγκλονιστικές εικόνες από το εσωτερικό του πλοίου Euroferry Olympia στο οποίο έχει ξεσπάσει πυρκαγιά, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αποκαλύπτοντας το μέγεθος της καταστροφής.

Οι εικόνες από το κατάστρωμα κόβουν την ανάσα καθώς και μόνο από την όψη καταλαβαίνει κανείς πόσο επικίνδυνο είναι το έργο των πυροσβεστών, ενώ χαρακτηριστικά ήταν τα όσα είπε ο συντονιστής της ΕΜΑΚ (επιχειρήσεων Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας και νήσων), Δημήτρης Κοντογιάννης στην ΕΡΤ:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις από το σημείο που μπαίνουμε για τις έρευνες. Μπαίνουμε από ένα μόνο σημείο, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και αποκτήσαμε πρόσβαση και στο τρίτο γκαράζ».

Το πλοίο είναι σαν χύτρα που βράζει
H ΕΜΑΚ παρά τις αρκετές δυσκολίες συνεχίζει τις έρευνες. Με θερμοκρασίες από 200 βαθμούς Κελσίου που φτάνουν και τους 300 σε ορισμένα σημεία, το «Euroferry Olympia», είναι σαν χύτρα που επιπλέει ενώ βράζει στο νερό, είπε ο συντονιστής της ΕΜΑΚ (επιχειρήσεων Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας και νήσων), Δημήτρης Κοντογιάννης στην ΕΡΤ.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να βγεις από το σημείο που μπαίνουμε για τις έρευνες. Μπαίνουμε από ένα μόνο σημείο, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και αποκτήσαμε πρόσβαση και στο τρίτο γκαράζ», ήταν τα επόμενα λόγια του συντονιστή που προειδοποίησε ότι «αγριεύουν τα πράγματα στον καιρό της Αδριατικής».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ