Έβρος: Το ενδεχόμενο αυτοκτονίας της 28χρονης εξετάζουν οι Αρχές - Βρέθηκε με μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος και τραύματα στα χέρια

Έβρος: Το ενδεχόμενο αυτοκτονίας της 28χρονης εξετάζουν οι Αρχές - Βρέθηκε με μαχαίρι καρφωμένο στο στήθος και τραύματα στα χέρια

Μεγάλα κενά αφήνει το ενδεχόμενο η 28χρονη που βρέθηκε νεκρή στο βουνό Λευκίμμη της περιοχής Τυχερό στον Έβρο από το νέο σεισμό σημειώθηκαν περαιτέρω ζημιές σε κτίρια στην κεντρική, όπου είχε πάει βόλτα, να αυτοκτόνησε, όπως συνήγε ο ιατροδικαστής.

Οι αρχικές πληροφορίες τον φέρνουν να διαπίστωσε ότι η 28χρονη προσπάθησε αρχικά να κόψει τις φλέβες της και όταν δεν τα κατάφερε, πιθανόν σήκωσε την μπλούζα της και μαχαιρώθηκε στο στήθος.

Από την άλλη μεριά, επρόκειτο για τη διοργανώτρια του Καρναβαλιού, ενώ οι άνθρωποι που την γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν χαρούμενο και χαμογελαστό άνθρωπο. Δεν έδειχνε να την απασχολεί κάτι σοβαρό, ώστε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Το απόγευμα της Κυριακής, κι ενώ είχε ως προορισμό ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, προκειμένου να το παρακολουθήσει με φίλους της, χάθηκαν τα ίχνη της. Συγγενείς και φίλοι την αναζητούσαν με αγωνία και τελικά την εντόπισε νεκρή ξάδελφός της. Είχε μια μαχαιριά στο στήθος, κοντά στην καρδιά, αλλά και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια.

«Ενώ ξεκίνησε να πάει να δει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, την ψάχναμε και δεν μπορούσαμε να την βρούμε και την βρήκε σήμερα (σημ. τη Δευτέρα) τυχαία ο ανιψιός μου στο βουνό. Εμένα με ενδιαφέρει ότι χάσαμε το παιδί. Δεν είχε προβλήματα, δεν την απασχολούσε κάτι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πατέρας της στην εκπομπή «Live News».

Στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 28χρονης παρέμεναν έως και το απόγευμα της Δευτέρας ο ιατροδικαστής, αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS