Εξαδάκτυλος για τη γιατρό που έκανε εικονικό εμβολιασμό: Αισθανόμαστε ντροπή, μεγάλη ανοησία

Εξαδάκτυλος για τη γιατρό που έκανε εικονικό εμβολιασμό: Αισθανόμαστε ντροπή, μεγάλη ανοησία

«Αισθανόμαστε μεγάλη ντροπή για τα περιστατικά των εικονικών εμβολιασμών» από μέλη της ιατρικής κοινότητας, εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και ερωτηθείς για το πώς μπορεί να αντιδράσει ο ΠΙΣ σε τέτοια περιστατικά, ο κ. Εξαδάκτυλος χαρακτήρισε «απόλυτη ανοησία, για μια γιατρό 75 ετών, να εκτίθεται στην κοινή γνώμη αλλά και στον ιό με αυτόν τον τρόπο».

Οπως προσέθεσε, «από εκεί και πέρα το περιστατικό θα πάρει τον δρόμο του ποινικά και πειθαρχικά και δεν πρέπει να υπάρξει καμία αμφιβολία για αυτό».

Τι υποστηρίζει η 75χρονη;


Υπενθυμίζεται ότι από την πλευρά της, η 75χρονη η οποία συνελήφθη μαζί με άλλες δύο γυναίκες για εικονικό εμβολιασμό αρνείται τις κατηγορίες. «Κάναμε το εμβόλιό μας κανονικά, αλλά κάποιος περίεργος έκανε καταγγελία ότι δεν το κάναμε», δήλωσε η γιατρός στην κάμερα του Alpha, δηλώνοντας πως «αυτό το πράγμα με την υποχρεωτικότητα έχει καταντήσει αηδία».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ