Αγρίνιο: Εξαγριωμένο το πλήθος για τον 49χρονο Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό -Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια

Αγρίνιο: Εξαγριωμένο το πλήθος για τον 49χρονο Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό -Συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια

Ο 49χρονος Ιεράς που κατηγορείται για βιασμό οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου τον περίμενε το οργισμένο πλήθος.

Οι αρχές φοβήθηκαν την αντίδραση του κόσμου, που είχε καλέσει σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια, και επέλεξαν να τον βάλουν στο κτήριο από την πλαϊνή είσοδο. Ωστόσο μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε τον ιερέα άρχισε να τον γιουχάρει, ενώ ακούστηκαν βαριές εκφράσεις.

Οι πολίτες που ήταν συγκεντρωμένοι, σύμφωνα με το Karvasaras.gr, κρατούσαν ένα μεγάλο πανό που ανέφερε: «Ο πατερούλης δεν σας αγαπούσε, σας βίαζε! Μη φοβάστε, μιλήστε! Καμία ανοχή στον βιασμό παιδιών».

Θυμίζουμε ότι ο 49χρονος κατηγορείται για τον βιασμό δυο γυναικών, σήμερα 27 και 22, οι οποίες καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση το 2007 σε ηλικίες 13 και 8 αντίστοιχα. Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε έλεγχος στο σπίτι του κατηγορούμενου και βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες ανήλικων.

Ο 49χρονος έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, επ’αόριστον από την Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας με απόφαση του Μητροπολίτη κ. Κοσμά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS