«Εξαιρετική μητέρα η Καρολάιν», λένε οι γείτονες - Απόμακρος και αινιγματικός ο Μπάμπης

«Εξαιρετική μητέρα η Καρολάιν», λένε οι γείτονες - Απόμακρος και αινιγματικός ο Μπάμπης

Ως μια άψογη μητέρα θυμούνται την Καρολάιν οι γείτονες της διπλανής μεζονέτας στα Γλυκά Νερά, όπου η 20χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τα χέρια του συζύγου της.

Ένα κορίτσι με ένα μωρό στην αγκαλιά που το φρόντιζε συνέχεια και δεν το εγκατέλειπε ποτέ. Η γυναίκα της διπλανής πόρτας που έβλεπε καθημερινά την 20χρονη μιλώντας στο MEGA τόνισε με έμφαση πως για το κορίτσι αυτό το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Δεν μπορεί καν να διανοηθεί πως θα μπορούσε να έχει συμβεί ποτέ αυτό που ισχυρίστηκε ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος προσπαθώντας να δικαιολογήσει το φριχτό έγκλημα, ότι δηλαδή είχε σηκώσει νωρίτερα χέρι στο μωρό της.

«Το υποστήριζα και το έλεγα παντού για την Καρολάιν, σαν μάνα ήταν άψογη», υποστήριξε η γειτόνισσά της. Ο σύζυγος της γυναίκας θυμάται εκείνο το ξημέρωμα που έμαθαν πρώτοι ότι η Καρολάιν είναι νεκρή. 

Από την άλλη πλευρά, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν ένα αίνιγμα για τους γείτονές του και πάντα απόμακρος, τόσο στην καθημερινότητά του πριν τη δολοφονία όσο και μετά.

Το κορίτσι περνούσε όλη τη μέρα με το μωρό της στο σπίτι και σπάνια εμφανίζονταν εκεί δικοί της άνθρωποι. Οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας δεν ήθελαν να τη φέρουν σε δύσκολη θέση με αδιάκριτες ερωτήσεις ενώ κι εκείνη απέφευγε να μιλά για τη σχέση της με τον Μπάμπη.

«Εγώ μέχρι εδώ μπορώ να σας μιλήσω …δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αλλά αυτό που πραγματικά θέλω να κρατήσετε είναι για το ρόλο που είχε ως μάνα και ρωτήστε παντού στη γειτονιά».

Οι άνθρωποι της γειτονιάς θα τη θυμούνται ως το κορίτσι που εμφανιζόταν παντού αγκαλιά με το μωρό της, τη μικρή Λυδία. Το κορίτσι που αγαπούσε και περιέθαλπε αδέσποτα ζώα. Το κορίτσι που έκρυβε πίσω από το χαμόγελο του τον δράκο της ζωής της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ