Εξάρχεια: Συγκλονίζει η 36χρονη, θύμα απόπειρας βιασμού από δύο Σομαλούς -Προσπαθούσε να αγγίξει το στήθος μου

Εξάρχεια: Συγκλονίζει η 36χρονη, θύμα απόπειρας βιασμού από δύο Σομαλούς -Προσπαθούσε να αγγίξει το στήθος μου

Τις δραματικές στιγμές που έζησε στα χέρια δύο κακοποιών από τη Σομαλία στο διαμέρισμά της στα Εξάρχεια αποκαλύπτει 36χρονη, ενώ βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τη στιγμή που εισέρχονται στην πολυκατοικία.

Η 36χρονη κοπέλα μίλησε στην ΕΡΤ και αποκάλυψε τη φρίκη που έζησε στα χέρια δύο Σομαλών όταν εισέβαλαν στο διαμέρισμά της για να τη ληστέψου και αποπειράθηκαν να τη βιάσουν.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι Αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον έναν από τους δύο δράστες.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το ertnews.gr, οι  δύο αλλοδαποί δράστες μπαίνουν στην πολυκατοικία στην οδό Ρεθύμνου στα Εξάρχεια και στη συνέχεια στο διαμέρισμα της 36χρονης κοπέλας. Τα επόμενα λεπτά που ακολουθούν είναι εφιαλτικά για το θύμα. Ο ένας από τους κακοποιούς που είχε επιθετική συμπεριφορά προσπάθησε να την βιάσει.

Όσο ο νεαρός Σομαλός έψαχνε στο διαμέρισμα για χρήματα, ο συνεργός του που κρατούσε ακινητοποιημένη την κοπέλα στο κρεβάτι της, της επιτέθηκε σεξουαλικά.

«Μου λέει ''εγώ και συ, μόνο εγώ, μόνο εγώ'' προσπαθούσε να μου κατεβάσει την κουβέρτα και να αγγίξει το στήθος μου, τον κοίταξα στα μάτια και του είπα ''όχι δεν θέλω'' και απειδή ύψωσα τη φωνή τα έχασε και μου έλεγε ''που είναι λεφτά;''. Την μόνη στιγμή που φοβήθηκα πραγματικά ήταν όταν και ο δεύτερος δράστης με πλησιάσε και τότε είπα ''δεν τον γλιτώνω τον βιασμό''» είπε η κοπέλα στην ΕΡΤ.

Η 36χρονη έβαλε τις φωνές και απέτρεψε την σεξουαλική κακοποίηση. Οι δύο αλλοδαποί άρπαξαν 1.050 ευρώ, κοσμήματα, το ρολόι και την τσάντα της κοπέλας και έφυγαν με τα κλοπιμαία όπως φαίνεται στο βίντεο.

«Κοιμάμαι με το φως ανοιχτό στο δωμάτιο και αναγνώρισα σε φωτογραφίες που μου έδειξαν οι αστυνομικοί και τους δύο δράστες», δήλωσε το θύμα.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 26|04|24 15:51

Mercedes-Benz GLC 220d ... The best or nothing [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ