Εξώδικο της Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη: Τι αναφέρει για τους τάφους των παιδιών και η αντίδραση για το κινητό τηλέφωνο

Εξώδικο της Πισπιρίγκου στον Δασκαλάκη: Τι αναφέρει για τους τάφους των παιδιών και η αντίδραση για το κινητό τηλέφωνο

Η ίδια αφήνει αιχμές ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους.

Η προφυλακισμένη που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, με το εξώδικο που απέστειλε στον Δασκαλάκη του γνωστοποιεί ότι είναι κρατούμενη και δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα μνήματα των παιδιών τους.

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ρούλα αφήνει αιχμές ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους, και του επισημαίνει ότι θα έπρεπε να μεριμνά για τη φροντίδα τους αλλά και τα έξοδα που έχουν προκύψει. Έτσι, τον καλεί να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα, εάν δεν μπορεί ο ίδιος.

Η αντίδρασή της για το τηλέφωνο

Την ίδια στιγμή, στο ίδιο εξώδικο η 33χρονη αναφέρεται στο θέμα του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έχει κρατηθεί από τις Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Όπως η ίδια υποστηρίζει, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας.

Παράλληλα, τονίζει πως ο άνδρας της με αυτό τον τρόπο γνωρίζει ποιες κλήσεις έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα. Τον κατηγορεί ότι τις διοχετεύει σε δημοσιογράφους για να κοινοποιούν τα τηλεφωνήματα και τις συνομιλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα. Όπως αναφέρει, ζητά να μεταφερθεί ο αριθμός στην αδερφή της.

Ακόμη, η ίδια καλεί τον Δασκαλάκη να κάνει τη λίστα με όλα τα πράγματα, που έχουν στο νοικοκυριό τους, στην οδό Μπιζανίου 27 στην Πάτρα και να πάρει ό,τι αντικείμενα επιθυμεί, προκειμένου να δώσει εντολή σε συγγενικά της πρόσωπα να αδειάσουν το σπίτι, ζητώντας του να απαντήσει άμεσα και εγγράφως στο εξώδικό της.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ