Έξοδος του Πάσχα: Σε επιφυλακή η Τροχαία σε όλη τη χώρα - Αυξημένα τα μέτρα, περισσότεροι από 104.000 έλεγχοι

Έξοδος του Πάσχα: Σε επιφυλακή η Τροχαία σε όλη τη χώρα - Αυξημένα τα μέτρα, περισσότεροι από 104.000 έλεγχοι

Οι εκδρομείς του Πάσχα έχουν αρχίσει ήδη να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα. Μάλιστα, αυξημένα είναι τα μέτρα της Τροχαίας, όσον αφορά την μεγάλη έξοδο του Πάσχα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται σε επιφυλακή η Τροχαία, για τους εκδρομείς που αναμένεται να φύγουν από τα αστικά κέντρα και να κατευθυνθούν προς την ύπαιθρο.

Έχουν σημειωθεί 104.000 έλεγχοι σε όλη τη χώρα από την Τροχαία, τόσο σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, όσο και σε φορτηγά, με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν περισσότερες από 23.280 παραβάσεις. Αυτό σημαίνει ότι περίπου ένας στους πέντε που σταματούσε η Τροχαία για έλεγχο, είχε κάνει κάποια παράβαση.

Περίπου 7.750 κλήσεις σημειώθηκαν για παράνομη στάθμευση, πολλές κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα, 1.313 περιπτώσεις οδηγών που δεν είχαν την άδεια του ΙΧ τους ή δίπλωμα οδήγησης, περίπου 800 παραβάσεις για χρήση ζώνης και προστατευτικού κράνους αντίστοιχα και τέλος, 600 οδηγοί εντοπίστηκαν χωρίς να έχουν περάσει ΚΤΕΟ τα οχήματά τους.

Πότε αναμένεται κορύφωση των μέτρων της Τροχαίας

Όπως υπογραμμίζουν οι ίδιες πληροφορίες, ήδη βρίσκονται σε ισχύ τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας και θα κορυφωθούν από το απόγευμα της Μ. Πέμπτης (13/4) και το πρωί της Μ. Παρασκευής (14/4). Ανδρες τις Τροχαίας θα βρίσκονται σε κεντρικούς οδικούς άξονες, σε σταθμούς διοδίων, σε λιμάνια και σταθμούς των ΚΤΕΛ.

Τέλος, από την Μ. Παρασκευή αναμένεται να έχουμε σε ισχύ και την απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στα ρεύματα εξόδου των εθνικών οδών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ