Εύοσμος: Νέα συγκέντρωση από πολίτες κατά του lockdown -Ζητούν την άρση των περιοριστικών μέτρων

Εύοσμος: Νέα συγκέντρωση από πολίτες κατά του lockdown -Ζητούν την άρση των περιοριστικών μέτρων

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ευόσμου πραγματοποίησαν το πρωί κάτοικοι του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου εκφράζοντας την αντίθεση τους στην παράταση του lockdown στην περιοχή έως τις 8 Μαρτίου.

Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, από τον πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), Παναγιώτη Αρκουμανέα τα στοιχεία που οδήγησαν στην παράταση του lockdown.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thestival.gr, οι κάτοικοι που συγκεντρώθηκαν μπροστά στο δημαρχείο της περιοχής ζητούν να αρθούν τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα υπό την αυστηρή επιτήρηση των δυνάμεων της Αστυνομίας. Επίσης, ζητούν την ενίσχυση των νοσοκομείων με μόνιμο προσωπικό, άμεσα μέτρα προστασίας με συνεχή και επαναλαμβανόμενα covid test, καθώς και ενίσχυση του συγκοινωνιακού δικτύου της περιοχής ώστε να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ