Φωτιά σε δασική έκταση στην Κερατέα κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Φωτιά σε δασική έκταση στην Κερατέα κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα το πρωί σε δασική έκταση στην Κερατέα ανάμεσα στην Κακιά Θάλασσα και στο Δασκαλειό, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία οι άνεμοι δυσκολεύουν το έργο των πυροσβεστών, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν απειλούνται οικίες. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του  ο δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς το μέτωπο το οποίο βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη αυτή τη στιγμή, είναι μεγάλο και ξεκίνησε από χαράδρα κοντά στον οικισμό Λάκκα. Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει φόβος μήπως το πύρινο μέτωπο περάσει στον οικισμό Διόνυσο οπού υπάρχει έντονη πυκνή βλάστηση.

Η ενημέρωση της Πυροσβεστικής μέσω twitter:

 

Παράλληλα, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μεταβαίνει στην Κακιά Θάλασσα Κερατέας, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα και είναι σε εξέλιξη.

Στον τόπο της πυρκαγιάς μεταβαίνει και ο ίδιος ο αρχηγός της Πυροσβεστικής για να συντονίσει το έργο της κατάσβεσης.

Δείτε βίντεο:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ