Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας -Στην Αιόλου, κοντά στην Αγία Ειρήνη

Φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Αθήνας -Στην Αιόλου, κοντά στην Αγία Ειρήνη

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία νωρίς το πρωί της Δευτέρας (24/4), μετά από φωτιά που ξέσπασε στο κέντρο της Αθήνας.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Αιόλου και συγκεκριμένα πολύ κοντά στην εκκλησία της Αγίας Ειρήνης.

Άμεσα στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που μεταδίδει το OPEN, δεν υπάρχει κάποιος άνθρωπος μέσα στο κτίριο.

«Υπάρχει κίνδυνος κατάρρευσης»

«Δεν έχουμε αναφορές για ανθρώπους που κινδυνεύουν άμεσα» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής Γιάννης Αρτοποιός.

«Έχει καταρρεύσει η οροφή του εγκαταλειμμένου για το σκοπό αυτό έκτος από το κλιμακοφόρο όχημα θα αναπτυχθεί μια άλλη υψηλότερη κλίμακα γύρω στα 22 μέτρα, θέλουμε να καλύψουμε και την κάτω γωνία του κτιρίου για να μην επεκταθεί η φωτιά σε όμορα κτίρια. Δεν μπορούμε να εισέλθουμε μέσα στο κτίριο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει κίνδυνος καταρρεύσεων σε αυτές τις περιπτώσεις. Με το που μπορούμε θα κάνουμε άμεσα τον έλεγχο μας» σημείωσε ο κ. Αρτοποιός.

«Αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύουν σπίτια να επεκταθεί η φωτιά προληπτικά θέλουμε εκκένωση των ανθρώπων για να προστατευτούν κυρίως από τον καπνό» πρόσθεσε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ