Φρίκη στα Πετράλωνα: Αδέρφια καταγγέλλουν τον πατέρα τους για βιασμό - Τα προωθούσε και σε φίλους του

Φρίκη στα Πετράλωνα: Αδέρφια καταγγέλλουν τον πατέρα τους για βιασμό - Τα προωθούσε και σε φίλους του

Ακόμη ένα φρικιαστικό περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στα Πετράλωνα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Tο ανατριχιαστικό συμβάν έγινε γνωστό έπειτα από καταγγελία των δύο παιδιών για τους γονείς τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ και τον ΑΝΤ1, πρόκειται για περιστατικό που σημειώθηκε πριν από μία δεκαετία και αφορά δύο άτομα, έναν έφηβο 17 ετών και μια κοπέλα 22 ετών, που κατήγγειλαν τους γονείς τους για σεξουαλική κακοποίηση.

Η καταγγελία αφορά σε σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκαν από τον πατέρα τους και στη συγκάλυψη εκ μέρους της μητέρας, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Μάλιστα, τα αδέρφια είχαν κάνει ξανά μήνυση το 2018, σε βάρος του πατέρα, η οποία είχε προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση αλλά δεν υπήρξε συνέχεια. Επίσης, ο πατέρας πέρα από το ότι φέρεται να ασελγούσε και βίαζε ο ίδιος τα παιδιά του, τα προωθούσε και σε φίλους του.

Όταν το αγόρι ήταν 7 ετών, αποκάλυψε σε έναν εκπαιδευτικό την κακοποίηση που βίωνε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να κινηθούν δικαστικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ