ΕΛΛΑΔΑ

Ρόδος: Επιβεβαιώνουν το βιασμό της 8χρονης οι γιατροί - Ως δράστης φωτογραφίζεται πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος

Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν γνωρίζουν το πρόσωπο που βίασε το παιδί στη Ρόδο καθώς δεν κατονομάζεται στη σχετική καταγγελία. Την ίδια όμως στιγμή φαίνεται να φωτογραφίζεται πρόσωπο του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, κατόπιν προκαταρκτικής εξέτασης που διατάχθηκε από τον αρμόδιο εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως, το κοριτσάκι μεγάλωνε σε ένα ασταθές οικογενειακό περιβάλλον, μαζί με τα άλλα τέσσερα ετεροθαλή αδέρφια της. Η μητέρα του 8χρονου κοριτσιού έχει ακόμα τρία παιδιά, ένα 13 ετών, ένα 12 ετών και ένα πέντε μηνών.

Η καταγγελία που έριξε φως στην υπόθεση

Σημειώνεται ότι ο φάκελος της τραγικής υπόθεσης άνοιξε με γραπτή καταγγελία που έφτασε στην Εισαγγελία, από άτομο που περιέγραφε ότι το 8χρονο παιδί κακοποιείται σεξουαλικά.

Στην καταγγελία ωστόσο δεν αναφερόταν κανένα όνομα. Ο Εισαγγελέας έλαβε σοβαρά υπόψη του την αναφορά και διέταξε στις 11 Οκτωβρίου προκαταρκτική έρευνα.

Οι αστυνομικοί μετέβησαν αμέσως στο σχολείο του παιδιού, το παρέλαβαν και το μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου εξετάστηκε από γιατρό και παιδοψυχολόγο.

Μετά τις εξετάσεις, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε σε ίδρυμα, όπου το προσέχει εξειδικευμένο προσωπικό.

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Το «λάθος», η «άρνηση» και ο Βησσαρίων...

 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS