Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος σκότωσε την 79χρονη μητέρα του – Βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο διαμέρισμά τους

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 50χρονος σκότωσε την 79χρονη μητέρα του – Βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη στο διαμέρισμά τους

Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Μπαίνοντας σε διαμέρισμα αντίκρισαν το άψυχο σώμα μιας 79χρονης γυναίκας σε προχωρημένη σήψη που έφερε σημάδια εγκλήματος.

Η γυναίκα βρισκόταν με τα ρούχα της μέσα στην μπανιέρα του σπιτιού της δολοφονημένη από τον γιο της. Ο 50χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ο 50χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης όπου διέμενε, εντοπίστηκε νεκρή, από τον έτερο της γιο 53 ετών, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.

όπως αναφέρει το δελτίο της ΕΛΑΣ, προέκυψε από την αστυνομική έρευνα δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ