Φρίκη στο Ηράκλειο: 14χρονος τράβηξε βίντεο τον βιασμό του από τον σύντροφο της μητέρας του - Ενώπιον ανακρίτριας ο κατηγορούμενος

Φρίκη στο Ηράκλειο: 14χρονος τράβηξε βίντεο τον βιασμό του από τον σύντροφο της μητέρας του - Ενώπιον ανακρίτριας ο κατηγορούμενος

Ξεπερνά κάθε φαντασία και προκαλεί αηδία όχι μόνο στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, αλλά και σε όποιον το πληροφορείται.

Δύο αδέλφια ηλικίας 14 και 24 ετών έπεφταν θύματα βιασμού από τον σύντροφο της μητέρας τους.

Μάλιστα, τα δύο αδέλφια κάνουν λόγο για καταστάσεις και σκηνικά απόλυτης φρίκης.

Βιασμός, απειλές και φόβος. Αυτή ήταν η καθημερινότητά τους στα χέρια του συντρόφου της μητέρας τους. Μιας γυναίκας που ίσως γνώριζε και δεν έκανε το παραμικρό. Κάτι που θα φανεί από την εξέλιξη της έρευνας.

Αρνήθηκε τα πάντα

Από την πλευρά του ο 52χρονος κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ένα βίντεο που τράβηξε ο μικρότερος αδερφός, ηλικίας 14 ετών, φαίνεται να μην του αφήνει πολλά περιθώρια.

Ενώπιον της ανακρίτριας

Την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου στο Ηράκλειο θα περάσει εκ νέου, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα το μεσημέρι ο 52χρονος αλλοδαπός. Εις βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος, κατηγορείται ότι βίαζε τα δύο παιδιά 24 και 14 ετών.

Όπως έχει γίνει γνωστό, στη δικογραφία, όπου καταγράφονται οι δύσκολες συνθήκες διαβίωσης των δύο παιδιών, περιλαμβάνεται και βίντεο, το οποίο φέρεται ο ίδιος ο 14χρονος να τράβηξε, ώστε να έχει αποδείξεις για τα μαρτύρια τα οποία τόσο εκείνος, όσο και ο 24χρονος αδερφός του, άτομο με ειδικές ανάγκες, φαίνεται να περνούσαν τα τελευταία χρόνια στα χέρια του 52χρονου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ερευνάται ποινικά και η στάση της μητέρας των δύο παιδιών, για την οποία οι αρχές εξετάζουν αν γνώριζε και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ