Γκάγκα: Διασωληνώνουμε 20αρηδες και 30αρηδες - Κανείς δεν είναι απρόσβλητος

Γκάγκα: Διασωληνώνουμε 20αρηδες και 30αρηδες - Κανείς δεν είναι απρόσβλητος

Οι πολίτες άνω των 80 ετών που μπήκαν στα νοσοκομεία την τελευταία περίοδο -με εξαίρεση μία γυναίκα- δεν είχαν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοΐου, δήλωσε το Σάββατο στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας και διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου Σωτηρία Μίνα Γκάγκα.

Όπως τόνισε, αυτό δείχνει ότι ο εμβολιασμός δρα προστατευτικά. Η κ. Γκάγκα σημείωσε ότι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου υπάρχει διασωληνωμένος ασθενής 20 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, ενώ υπάρχουν και άλλοι διασωληνωμένοι ασθενείς κάτω των 38 ετών. «Κανείς δεν είναι απρόσβλητος» ανέφερε χαρακτηριστικά. Διευκρίνισε πάντως ότι οι πιο νεαροί ασθενείς είναι λίγοι.

Σχετικά με τις χθεσινές (Παρασκευή) εκτιμήσεις της καθηγήτριας Βάνας Παπαευαγγέλου ότι την επόμενη εβδομάδα ενδέχεται να χρειαστούν κλίνες ΜΕΘ 200 ασθενείς που ήδη νοσηλεύονται με κορωνοϊό, η κ. Γκάγκα δήλωσε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν αυτά τα κρεβάτια και αν χρειαστεί θα γίνουν διασωληνώσεις και στις κλινικές.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα χρειαστεί βοήθεια του ιδιωτικού τομέα, υπογράμμισε πως «οποιοδήποτε νοσοκομείο χρειαστεί θα μπει στον αγώνα».

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=yZ3H2PfKDVo&feature=emb_logo

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS