Ο Γιώργος Μάγκας για τον «θάνατό» του: «Τους μιλούσα και δεν πίστευαν ότι ζω» -Τι είπε για τον Μπιμπίλα

Ο Γιώργος Μάγκας για τον «θάνατό» του: «Τους μιλούσα και δεν πίστευαν ότι ζω» -Τι είπε για τον Μπιμπίλα

Υπενθυμίζεται ότι χθεσινοβραδινή ανάρτηση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα προκάλεσε σάλο, καθώς ανέφερε πως «ο Γιώργος Μάγκας πέθανε». Ωστόσο όπως ομολόγησε αργότερα με νέα ανάρτηση του έπεσε θύμα παραπληροφόρησης.

«Με έπαιρναν τηλέφωνο και κλαίγανε, τους μιλούσα εγώ και δεν το πίστευαν ότι είμαι ζωντανός, δεν σταμάτησε να χτυπάει το τηλέφωνο», είπε ο ίδιος ο Γιώργος Μάγκας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» του ΑΝΤ1.

Όπως πρόσθεσε δεν γνωρίζει καν τον Σπύρο Μπιμπίλα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Στεναχωρήθηκε ο κόσμος, στεναχωρήθηκε όλη η Ελλάδα. Εγώ τους αγαπάω όλους και τους δημοσιογράφους τους αγαπάω και τους εκτιμώ, αλλά… δεν τον ξέρω τον κύριο Μπιμπίλα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα κινηθώ νομικά».

«Έγινε μεγάλος χαμός, μεγάλος ντόρος. Ο κόσμος με αγαπάει γιατί είμαι καλός άνθρωπος. Ήταν μεγάλη κουβέντα αυτή ότι πέθανα», συνέχισε εμφανώς πικραμένος με όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης.

Μιλώντας αμέσως μετά στην εκπομπή, η σύζυγος του Τζούλη, είπε πάντως πως η οικογένεια του Γιώργου Μάγκα προσανατολίζεται να μην κινηθεί νομικά κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος επικοινώνησε και τηλεφωνικά μαζί τους, ζητώντας συγγνώμη.

Αργότερα, ωστόσο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και ερωτηθείς αν θα κάνει μήνυση είπε «το σκέφτομαι», προσθέτοντας ότι «ο Μπιμπίλας δεν είναι κακό παιδί, όμως έχεις... πεθάνει όλο τον κόσμο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS