Γκάγκα: Να φοράμε μάσκες, να τηρούμε τα μέτρα -Οπως πέρυσι το καλοκαίρι

Γκάγκα: Να φοράμε μάσκες, να τηρούμε τα μέτρα -Οπως πέρυσι το καλοκαίρι

Για τα μέτρα και την απελευθέρωση των δραστηριοτήτων καθώς και για τον εμβολιασμό στη χώρας μας μίλησε ηδιευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία» Μίνα Γκάγκα.

«Βλέπουμε μια μικρή κάμψη στα κρούσματα, το καλό είναι ότι έχουμε λιγότερους νοσηλευόμενους», αναγνώρισε η κ. Γκάγκα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», κληθείσα να σχολιάσει τη χαλάρωση των μέτρων του lockdown.

Όπως επεσήμανε στον ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή, σημείωσε ότι «υπάρχει μόλυνση στην κοινότητα. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την ελευθερία μας με προσοχή», τονίζοντας ότι, θα πρέπει «να φοράμε μάσκες, να τηρούμε τα μέτρα, όπως πέρυσι το καλοκαίρι».

«Όποιος είναι εμβολιασμένος, κινδυνεύει λιγότερο»
Σχετικά με τα άτομα που νοσηλεύονται και κυρίως που καταλήγουν, είπε ότι είναι στην πλειονότητά τους άτομα με υποκείμενα νοσήματα και ευάλωτα στην υγεία τους, αντιπαραθέτοντας τους θανάτους νέων ανθρώπων και τη δυσκολία που προκαλούν ακόμα και στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Όσο αφορά στο ενδεχόμενο να απολαμβάνουν περισσότερες ελευθερίες οι εμβολιασμένοι, εκτίμησε ότι «δεν είναι διάκριση, αλλά κοινός νους ότι όποιος είναι εμβολιασμένος, κινδυνεύει λιγότερο. Δεν το θεωρώ προνόμιο, αλλά ότι κάποιος που κινδυνεύει λιγότερο, να έχει την ελευθερία του».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ