Γλυκά Νερά: Μητέρα Κάρολαιν - Η οργή κατά του Μπάμπη - «Το τέρας με πήγε να διαλέξω φέρετρο και με έβαλε να πληρώσω»

Γλυκά Νερά: Μητέρα Κάρολαιν - Η οργή κατά του Μπάμπη - «Το τέρας με πήγε να διαλέξω φέρετρο και με έβαλε να πληρώσω»

Με την κατάθεση στενής φίλης της οικογένειας Κράουτς ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου για τη δολοφονία της Καρολάιν.


Η μάρτυρας είπε στο δικαστήριο ότι η μητέρα της Καρολάιν της είχε εμπιστευθεί, αφού είχε ομολογήσει το έγκλημα ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ότι ο δολοφόνος της πήρε δύο χιλιάδες ευρώ την ημέρα της κηδείας της 20χρονης στην Αλόννησο.

Μητέρα της Καρολάιν: Το τέρας με πήγε να διαλέξω φέρετρο και με έβαλε να το πληρώσω
«Να φανταστείς, το τέρας όχι μόνο με πήγε να διαλέξω το φέρετρο αλλά με έβαλε ακόμα και να το πληρώσω. Την ημέρα της κηδείας τού έδωσα 2.000 ευρώ», ήταν τα λόγια της μητέρας της Καρολάιν, σύμφωνα με τη μάρτυρα.

Όπως είπε, η μητέρα του θύματος είναι πολύ οργισμένη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δεν μπορεί να αντικρίσει τον κατηγορούμενο, όχι μόνο διότι σκότωσε το παιδί της αλλά έβαλε και το εγγόνι της πάνω στο φέρετρο και της έπαιζε και όλο αυτό το θέατρο επί 37 ημέρες», κατέθεσε η μάρτυρας.

Στο δικαστήριο κατέθεσε και μία εθελόντρια από φιλοζωικό σωματείο, καθώς ο κατηγορούμενος δικάζεται και για θανάτωση ζώου συντροφιάς που τιμωρείται ως κακούργημα.

Μάρτυρας: Όλα ξεκίνησαν με την αίτηση της Καρολάιν να υιοθετήσει ένα κουταβάκι. Πήρα τηλέφωνο και απάντησε ο κατηγορούμενος. Τους πρότεινα κουτάβι και κλείσαμε το ραντεβού.

Πρόεδρος : Θα μας δώσετε στοιχεία για τον χαρακτήρα της Καρολάιν;

Μάρτυρας: Ένας γλυκύτατος άνθρωπος, εκδηλωτική όταν είδε το κουτάβι. Ήταν παρών ο κατηγορούμενος, αλλά η Καρολάιν ήταν περισσότερο εκδηλωτική.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαΐου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS