Γλυκά Νερά - Ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν: Θα αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας - Θα κάνω τα πάντα για να μην τον ξαναδεί

Γλυκά Νερά - Ξέσπασμα του πατέρα της Καρολάιν: Θα αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας - Θα κάνω τα πάντα για να μην τον ξαναδεί

Ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου και την ισόβια κάθειρξη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, ο πατέρας του θύματος εκφράζει τη βαθιά ικανοποίησή του καθώς όμως και την ισχύουσα οργή του για τον πιλότο.

Ο 79χρονος πατέρας της Καρολάιν μίλησε στη Daily Mail και υποστήριξε «Όσα χρόνια και αν περάσει στη φυλακή, η Καρολάιν δεν θα έρθει πίσω. Είμαι ικανοποιημένος τουλάχιστον που το δικαστήριο δεν πίστεψε τις ανοησίες που είπε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του».

Και συμπλήρωσε πως «Νιώθω επίσης ικανοποίηση γιατί ξέρω ότι θα εκτίσει την ποινή του στον Κορυδαλλό, την σκληρότερη φυλακή της Ελλάδας».

«Δεν θα καταφέρει να επιβιώσει»

«Όταν εκτίσει την ποινή, αν και πολλοί πιστεύουν πως δεν θα καταφέρει να επιβιώσει εκεί μέσα, θα είναι ένας αλλαγμένος, κατεστραμμένος άνδρας, πολύ μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία», τόνισε ο πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν.

«Τώρα που η μοίρα του έχει τακτοποιηθεί, με τη Σούζαν μπορούμε να προχωρήσουμε. Σκοπεύω να αλλάξω το επώνυμο της Λυδίας, ώστε να μην συνδεθεί στο μέλλον με αυτό το απεχθές πλάσμα», λέει και καταλήγει, «θα κάνω τα πάντα ώστε η κόρη του να μην τον δει ξανά ποτέ στη ζωή της»

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ