Γλυκά Νερά: Σήμερα η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Γλυκά Νερά: Σήμερα η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Σήμερα η Δικαιοσύνη θα πάρει την τελική απόφαση σχετικά με την ανάθεση της επιμέλειας της μικρής Λυδίας, κόρης του πιλότου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της άτυχης Καρολάιν Κραόυτς, η οποία δολοφονήθηκε εντός της πολυτελούς μεζονέτας στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Μάιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του προφυλακισμένου πιλότου, ενδέχεται να αποσύρουν το αίτημα που είχαν καταθέσει τον περασμένο Ιούνιο για την από κοινού επιμέλεια της μικρής με τους γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας. Μεταξύ των δυο πλευρών, φέρεται να υπήρξε συνεννόηση ώστε και η οικογένεια του κατηγορούμενου να έχει επαφή με το παιδί σε συγκεκριμένες ώρες και ημέρες.

Υπό τα δεδομένα αυτά, οι δυο πλευρές αναμένεται να καταθέσουν σήμερα τους φακέλους τους στη δίκη και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα εξεταστούν μάρτυρες. Το δικαστήριο θα επιφυλαχθεί να εκδώσει την απόφασή του.

Υπενθυμίζεται πως η εισαγγελέας με τη διάταξή της είχε κρίνει ως καταλληλότερο το περιβάλλον της για να βρίσκεται η μικρή Λυδία, αυτό της Αλοννήσου, δίπλα στους παππούδες της από την πλευρά της μητέρας της. Σύμφωνα με όσα ανέφερε στη διάταξή της η εισαγγελική λειτουργός, το περιβάλλον στο νησί θα είναι πιο ήρεμο, αφού εξασφαλίζεται και η αναγκαία απόσταση από τον τόπο που θα εξελιχθεί η δίκη του πατέρα της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS