Γλυκά Νερά: Το ψυχιατρικό προφίλ του Αναγνωστόπουλου - Γιατί αναφερόταν στην Καρολάιν στον ενεστώτα - Τι λένε οι ειδικοί

Γλυκά Νερά: Το ψυχιατρικό προφίλ του Αναγνωστόπουλου - Γιατί αναφερόταν στην Καρολάιν στον ενεστώτα - Τι λένε οι ειδικοί

Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε η Άλκηστις Ηγουμενάκη,η ψυχίατρος που ορίστηκε για την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά και τοποθετήθηκε επί του ψυχιατρικού προφίλ του συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μετά τα όσα είπε κατά την πολύωρη απολογία του στη δικαστική αίθουσα.

Η κ. Ηγουμενάκη επισήμανε ότι «Έχουν σκιαγραφήσει και άλλοι επιστήμονες την προσωπικότητα του Μπάμπη Ανανγωστόπουλου. Στην απολογία του που δεν ήμουν παρούσα, επιβεβαιώνονται όσα έχω πει όχι μόνο εγώ αλλά και άλλοι επιστήμονες. Δεν έχει ίχνος μεταμέλειας, μιλάει στο τρίτο ενικό πρόσωπο όπως κάνουν οι ναρκισιστικές προσωπικότητες, αλλά και στον ενεστώτα, σαν να είναι ακόμα εδώ η Καρολάιν, όλα δείχνουν το υποσυνείδητο προς τα πού πάει, «δεν ήμουν εγώ, ήταν κάποιος άλλος».

Εν συνεχεία, παρουσίασε τον εκθειασμό του, που αυτόματα παραδέχεται τον ναρκισσισμό του και την «δυσανεξία» στην απόρριψή του, το πώς «εγώ που είμαι τέλειος, αυτή η τέλεια κοπέλα με απορρίπτει». Στο βάθος είναι η συνεχής προσπάθεια να δικαιολογήσει την πράξη του. Η βαθιά μεταμέλεια είναι επιφανειακή. Η συνείδηση ότι έχει σκοτώσει μία 20χρονη κοπέλα, ότι αφαίρεσε από τους γονείς της το παιδί τους».

«Δεν έχει κανένα δικαιολογητικό, αυτοί οι άνθρωποι έχουν απόλυτη γνώση του τι κάνουν, έχουν απόλυτη γνώση του αποτελέσματος των πράξεών τους. Ο ίδιος αναφέρει στην απολογία του ότιξυπνά την κοπέλα πολλές φορές, για να της πει συγγνώμη. Αυτό αποτελεί βασανισμό, και προκάλεσε προφανώς θυμό στο θύμα».

Τέλος, ανέφερε πως «Κατά τη γνώμη μου είναι προμελετημένο. Η προμελέτη μπορεί να σημαίνει και 5 λεπτά πριν, και φαίνεται από όλη την πρακτική του, και από το πώς έδρασε. Το μόνο που βλέπω σε όλο αυτό είναι κακοποίηση και κακοποίηση του βρέφους, με το να βάλει το μωρό στο άψυχο σώμα της μάνας, με το να το κρατάει επί 4 ώρες στην κηδεία της, και να το χρησιμοποιεί σαν αλεξίσφαιρο. Δεν μπορεί να φανταστεί κανείς, πώς ένας άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του και τον σκύλο, τους άκουγε που ψυχορραγούσαν, δεν του προκάλεσε κανένα συναίσθημα αυτό, και μετά κρατούσε την κόρη του στην κηδεία και να κρύβει ό, τι έχει κάνει».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS