Γλυφάδα: Συνελήφθη γνωστό μοντέλο για διακίνηση κοκαΐνης

Γλυφάδα: Συνελήφθη γνωστό μοντέλο για διακίνηση κοκαΐνης

Στα πράσα έπιασαν οι Αρχές, γνωστό μοντέλο που στο παρελθόν είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι μόδας. Η 31χρονη με αρκετές τηλεοπτικές εμφανίσεις στο... ενεργητικό της πιάστηκε επ' αυτοφώρω σε μπλόκο της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή της Γλυφάδας, επι της Γρηγορίου Λαμπράκη να μεταφέρει συνολικά 35 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η κοκαΐνη ήταν χωρισμένη σε 35 νάιλον συσκευασίες, η οποία ήταν κρυμμένες κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε το βράδυ του Σαββάτου.

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ αύριο, Τρίτη (24/8) αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια υποστήριξε στους αστυνομικούς που έκαναν τον έλεγχο ότι η ίδια δεν έχει καμία σχέση με τις ναρκωτικές ουσίες και πως δεν ξέρει πως βρέθηκαν οι συσκευασίες με την κοκαΐνη στο αυτοκίνητό της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ