Γλυκά Νερά: Η οικογένεια του συζυγοκτόνου αναμένεται να αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας της Λυδίας

Γλυκά Νερά: Η οικογένεια του συζυγοκτόνου αναμένεται να αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας της Λυδίας

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

«Στο δικαστήριο δεν πρόκειται να αντιδικήσουμε με τους γονείς της Καρολάιν. Αυτό που προέχει και για τις δύο πλευρές είναι η αγάπη μας για την μικρή Λυδία. Θα είμαστε για πάντα δίπλα της», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στον ΑΝΤ1 η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό», αναμένεται η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να αποσύρει το αίτημα συνεπιμέλειας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς συναντήθηκαν στην Αλόννησο, όπου το καλοκαίρι μετακόμισαν οι γονείς του πιλότου.

Υπάρχει σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των. Οι δύο πλευρές τα πηγαίνουν πολύ καλά. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, οι γονείς της Καρολάιν έχουν πει στους γονείς του Μπάμπη ότι θα μπορούν να βλέπουν το παιδί όποτε θέλουν, πέραν των οδηγιών του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι σχέσεις της οικογένειας με τον Μπάμπη είναι ψυχρές και περιορίζονται στις επικοινωνίες που κάνει ο ίδιος σχετικά με την μικρή Λυδία.

Στην εκπομπή μίλησε και συνεργάτης και προϊστάμενος του πιλότου περιγράφοντάς τον ως σεμνό και προσεκτικό, που δεν έδειχνε χαρακτήρα αλαζόνα.

«Πολλές φορές δεν μπορείς να το πιστέψεις ότι προχώρησε σε κάτι τέτοιο», είπε και συμπλήρωσε πως δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι όταν τον είδε τελευταία φορά, 2-3 εβδομάδες πριν τη δολοφονία.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ