Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Θα υποβληθεί και σε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις ο 8χρονος που παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Θα υποβληθεί και σε άλλες χειρουργικές επεμβάσεις ο 8χρονος που παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Στη ΜΕΘ του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης παραμένει ο 8χρονος από τη Στρατονίκη Χαλκιδικής που τραυματίστηκε σοβαρά όταν ο πατέρας δολοφόνησε με όπλο τη μητέρα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Παιδοχειρουργικής Κλινικής, Γιώργο Τσικόπουλο, το παιδί που υπεβλήθη ήδη σε ένα δύσκολο χειρουργείο για να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά τραύματα που έφερε, αν και είναι εκτός κινδύνου, θα παραμείνει διασωληνωμένο στην Εντατική, καθώς έχει πολλά προβλήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν οι γιατροί.

«Πάρα πολλά σκάγια»

Σύμφωνα με τον κ. Τσικόπουλο, ο 8χρονος έχει δεχθεί πάρα πολλά σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματός του, όπως στα ιγμόρεια, κοντά στο οπτικό νεύρο και την κοιλιακή χώρα και πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες επεμβάσεις, ενώ στην συνέχεια θα γίνει και προσπάθεια αποκατάστασης του ωλένιου νεύρου.

Παράλληλα, έχουν επιστρατευτεί ψυχολόγοι για να βοηθήσουν το παιδί να αντιμετωπίσει τη φρίκη που έζησε, όταν είδε να πέφτουν νεκροί μπροστά στα μάτια του και οι δύο γονείς του.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS