Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ξεσπά η οικογένεια του θύματος - Προμελετημένος ο φόνος - Βίαιος ο δράστης και σε προηγούμενες συντρόφους του

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ξεσπά η οικογένεια του θύματος - Προμελετημένος ο φόνος - Βίαιος ο δράστης και σε προηγούμενες συντρόφους του

Οι συγγενείς της άτυχης Αΐντας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο απ’ τον ίδιο της τον σύζυγο στην Καβάλα ξεσπούν και υποστηρίζουν μέσω του δικηγόρου της οικογένειας, Μανώλη Βονικάκη πως ο φόνος ήταν προμελετημένος.


Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον δικηγόρο, υπάρχουν επιβαρυντικά στοιχεία για το παρελθόν του 55χρονου άντρα.

«Έχουμε συλλέξει υλικό προκειμένου να δηλώσουμε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας αφενός και αφετέρου, να προετοιμαστούμε να αποδημήσουμε όλους τους ισχυρισμούς που η υπεράσπιση πιθανολογούμε ότι θα εγείρει. Αναφορικά δηλαδή, με τυχόν ύπαρξη προφανώς, ύπαρξη βρασμού ψυχικής ορμής, που νομίζω ότι θα το επικαλεστεί ο κατηγορούμενος», αναφέρει ο δικηγόρος της 43χρονης γυναίκας και συνεχίζει:

«Έχουμε πει συγκεκριμένα πράγματα που έχουμε υλικό από τον πρότερο βίο του ανθρώπου αυτού με περιστατικά τα οποία έχουν καταγράφει σε διάφορα αστυνομικά τμήματα και σε ασφαλιστικά μέτρα που έχουν κατατεθεί εις βάρος του στο παρελθόν κι όχι μόνο για το θύμα».

Βίαιος ο δράστης και σε προηγούμενες συντρόφους του
Ο δικηγόρος της οικογένειας της 43χρονης φαρμακοποιού έχει στα χέρια του πληροφορίες για λεκτική βία και απειλές. Παράλληλα έχει στοιχεία που κάνουν λόγο για βίαια συμπεριφορά του δράστη σε προηγούμενες συντρόφους του, μία εκ των οποίων είχε υποβάλει ασφαλιστικά μέτρα.

«Η συμπεριφορά μετά την πράξη δείχνει ότι ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αμέσως μετά τη δολοφονία ο άνθρωπος αυτός ήταν τρεις ώρες μέσα στο χώρο και κοιτούσε το πτώμα. Επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί, δεν αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει», τόνισε ο κ. Βονικάκης.

Πώς έγινε το φρικτό έγκλημα

Οι έρευνες της αστυνομίας εστιάζουν στο υλικό από το κλειστό κύκλωμα του φαρμακείου στο οποίο έχει καταγραφεί καρέ καρέ η δολοφονία της Αΐντας από τον σύζυγό της, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Οι κάμερες έχουν καταγράψει το ζευγάρι να μπαίνει στο φαρμακείο κρατώντας καφέδες, στις 16.30 της Πέμπτης και να κατεβάζει τα στόρια. Ο δράστης είπε πως ήθελαν να λύσουν τις διαφορές τους. Η Αΐντα κάθισε μπροστά στο κομπιούτερ. Ο δράστης την τράβηξε και την έβαλε στο καμαράκι που είχε στο φαρμακείο για να ξεκουράζεται. Εκεί έμειναν 3,5 λεπτά.

Είναι τα δραματικά λεπτά στα οποία τη στραγγάλισε με τα χέρια του.

Στη συνέχεια, ο δράστης βγήκε στο φαρμακείο και άρχισε να κάνει βόλτες πάνω κάτω, για αρκετή ώρα. Μπαίνει πάλι στο καμαράκι και την τραβά, τη σέρνει από τα μαλλιά και τη βγάζει στο φαρμακείο. Αρκετές ώρες αργότερα άρχισε να αυτοτραυματίζεται στον λαιμό και στα χέρια.

Ωστόσο στις 00.30 ειδοποίησε την Αστυνομία και ομολόγησε το έγκλημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ