Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο γιος του 49χρονου είχε ζητήσει από τον εισαγγελέα τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική

Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Ο γιος του 49χρονου είχε ζητήσει από τον εισαγγελέα τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική

Ο 20χρονος γιος του καθ’ομολογίαν δολοφόνου, είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του πατέρα του, καθώς λόγω της συμπεριφοράς του τα πράγματα είχαν φτάσει στο απροχώρητο.


Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η νέα γυναικοκτονία που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη,όταν 49χρονος σκότωσε τη σύζυγό του και έπειτα από το έγκλημα ο καθ’ομολογίαν δράστης παραδόθηκε στην αστυνομία, ομολογώντας το στυγερό έγκλημα.

Συγκεκριμένα, μετά την δολοφονία της γυναίκας του πήγε μόνος του, στους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και τους είπε, «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου».

Ο 49χρονος μάλιστα σύμφωνα με το MEGA, ζήτησε από τους αστυνομικούς να ενημερώσουν και τον 20χρονο γιο τους.

O γιος του είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, ο 20χρονος γιος του καθ’ομολογίαν δολοφόνου, είχε ζητήσει τον εγκλεισμό του πατέρα του σε ψυχιατρική κλινική, καθώς λόγω της συμπεριφοράς του τα πράγματα είχαν φτάσει στο απροχώρητο για την οικογένεια.

Ειδικότερα, το 2020 ο Αρμένιος φερόμενος ως δράστης νοσηλεύτηκε δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, την πρώτη έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας και τη δεύτερη όταν ο ίδιος του ο γιος ζήτησε από τον εισαγγελέα τον εγκλεισμό του πατέρα του.

Ο 49χρονος καθόταν στο ψυχιατρείο όσο διάστημα χρειαζόταν για να γίνει καλά, αλλά στη συνέχεια έφευγε ακολουθώντας κάποια φαρμακευτική αγωγή από τους ψυχιάτρους, πράγμα το οποίο δεν έκανε σύμφωνα με ανθρώπους που βρισκόταν σε επαφή.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ