Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Ενώπιον του εισαγγελέα ο 39χρονος για τη δολοφονία της 29χρονης συντρόφου του

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Ενώπιον του εισαγγελέα ο 39χρονος για τη δολοφονία της 29χρονης συντρόφου του

Ενώπιον του εισαγγελέα θα βρεθεί σήμερα, Σάββατο 17/02, ο 39χρονος άνδρας που συνελήφθη για τη δολοφονία της 29χρονης συντρόφου, στο σπίτι τους στα Καμίνια Ηρακλείου Κρήτης.

Στον 39χρονο άνδρα με καταγωγή από την Αλβανία θα ασκηθούν ποινικές διώξεις για την ανθρωποκτονία της 29χρονης Ρουμάνας φίλης του, η οποία, σύμφωνα με το cretalive.gr, έλαβε χώρα μετά από καβγά του ζευγαριού.

Κρήτη: Το χρονικό της νέας γυναικοκτονίας

Το αποτρόπαιο περιστατικό που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής, όταν, μετά από καβγά μεταξύ τους, ο 39χρονος πυροβόλησε στο κεφάλι την 29χρονη, δίνοντας τέλος στη ζωή της.

Ο ίδιος στη συνέχεια επικοινώνησε με το ΕΚΑΒ, με τους αστυνομικούς να ενημερώνονται παράλληλα και να προχωρούν στη σύλληψή του.

Το θύμα εντοπίστηκε στο εσωτερικό του σπιτιού όπου διέμενε το ζευγάρι, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε επίσης στον χώρο. Την ίδια ώρα, μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος, ενώ αποκαλύπτουν ότι το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες.

Σημειώνεται ότι, όπως αναφέρει το cretalive.gr επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο 39χρονος άνδρας φέρεται να αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, αποδίδοντάς τον θάνατο της γυναίκας σε δυστύχημα, και υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος και η σύντροφός του έπαιζαν με το όπλο, όταν αυτό εκπυρσοκρότησε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ