Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ο 22χρονος Πακιστανός ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Ο 22χρονος Πακιστανός ομολόγησε τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας

Ο 22χρονος Πακιστανός ομολόγησε προφορικά στους αστυνομικούς τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέττας στο Περιστέρι.

Το κλεμμένο τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε άγρια στο Περιστέρι, αλλά και η στενή συνεργασία των αστυνομικών αρχών Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, οδήγησαν στην σύλληψη του 21χρονου που καταζητείτο από την πρώτη στιγμή για το έγκλημα.

Πώς εντόπισε η ΕΛ.ΑΣ. τον δράστη -Τον «πρόδωσε» το κινητό της Νικολέττας

Ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εντοπίστηκε χτες το απόγευμα έξω από τα Σκόπια από την Αστυνομία της γειτονικής χώρας, καθώς αναζητούνταν και εκεί, ύστερα από επαφές της Ελληνικής Αστυνομίας με τις αστυνομικές αρχές των χωρών της Βαλκανικής, ύστερα από πληροφορίες ότι ο νεαρός είχε σκοπό να περάσει τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαιη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των Βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε χτες το απόγευμα ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του καταζητούμενου Πακιστανού άρχισε όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες αλλά και τις αρχές των γειτονικών χωρών και κυρίως της Βόρειας Μακεδονίας.

Κάποια στιγμή 21χρονος έκλεισε το κινητό του και το σήμα χάθηκε. Είχε πάρει μαζί του όμως το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σήμα της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του, σε ομάδα παράτυπων μεταναστών και να τον συλλάβουν.

Ο 21χρονος παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, από όπου θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου για τη σύλληψη του 22χρονου

Για την υπόθεση o Υπουργός προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στην υπόθεση:

«Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.»

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη Νικολέτα είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της ήταν ασφυκτικός και είχε παλέψει με τον δράστη, ο οποίος τελικά, μετά από καβγά, την σκότωσε κλείνοντας το στόμα της με τα χέρια το στόμα και τη μύτη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS