Άγιοι Ανάργυροι:Ο δράστης την δολοφόνησε την ώρα που μιλούσε με το 100

Άγιοι Ανάργυροι:Ο δράστης την δολοφόνησε την ώρα που μιλούσε με το 100

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους, με θύμα μία 28χρονη η οποία έπεσε νεκρή λίγα μέτρα από το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Το 2020 η κοπέλα που δολοφονήθηκε είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του άνδρα που έμελλε να γίνει ο δολοφόνος της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες τα ασφαλιστικά μέτρα της κοπέλας συνοδεύονταν από καταγγελία για βιασμό και ξυλοδαρμό από τον δράστη του φονικού στους Αγίους Αναργύρους.

Άγιοι Ανάργυροι: Πώς έγινε η δολοφονία-σοκ έξω από το ΑΤ

Γυρνώντας στο σπίτι της χθες, Δευτέρα, η γυναίκα νόμισε ότι είδε τον δράστη και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε να τη γυρίσει στο σπίτι της ένα περιπολικό διότι φοβόταν να επιστρέψει μόνη της.

Η αξιωματικός υπηρεσίας είπε στη γυναίκα πως θα έπρεπε να καλέσουν την Αμεση Δράση και, όπως ισχυρίστηκε, η 28χρονη αποκρίθηκε ότι θα τηλεφωνούσε η ίδια.

Έπειτα το θύμα μην θέλωντας να χάσει χρόνο βγήκε έξω απο το αστυνομικό τμήμα και κάλεσε το 100,ο δράστης είχε μεταβεί στο σημείο με μηχανάκι αποφασισμένος να ολοκληρώσει την ενέδρα θανάτου.

Το θύμα δέχθηκε την επίθεση με μαχαίρι απο τον δράστη ενώ η τηλεφωνήτρια βρισκόταν ακόμη στην άλλη άκρη της γραμμής.

Σημειώνεται ότι έχει διαταχθεί έρευνα από την ΕΛ.ΑΣ. για το τι ακριβώς συνέβη.

dolofonia agioi anargiroi.jpg

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ