Χαλκιδική - 30χρονος διασωθείς: Βούτηξα να σώσω τους φίλους μου

Χαλκιδική - 30χρονος διασωθείς: Βούτηξα να σώσω τους φίλους μου

Ο 28χρονος που αγνοείται ακόμα, όπως είπε ο 30χρονος, δυστυχώς δεν γνωρίζει πολύ καλά κολύμβηση

«Άγιο» είχε ο 30χρονος άνδρας στη Χαλκιδική,καθώς παρέμεινε 19 ώρες στη θάλασσα, χωρίς να παρασυρθεί από τα κύματα, αλλά και χωρίς να πάθε αφυδάτωση ή υποθερμία.

Μάλιστα, φαίνεται ότι μπήκε στη θάλασσα για να βοηθήσει τους άλλους δύο φίλους του που παρασύρονταν, εκ των οποίων ο ένας ακόμα αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο άνδρας βούτηξε για να σώσει τους φίλους του, όταν τους είδε να παρασύρονται από τα κύματα, καθώς ήξερε το καλύτερο κολύμπι από όλους.

Ο 28χρονος που αγνοείται ακόμα, όπως είπε ο 30χρονος, δυστυχώς δεν γνωρίζει πολύ καλά κολύμβηση, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία για την τύχη του. Και αυτό είναι μια κρίσιμη λεπτομέρεια που ενδέχεται να αποδειχθεί καθοριστική, αν και όλοι το απεύχονται

 

Έρευνες και στην ξηρά για το ενδεχόμενο να βρίσκεται σε κάποια ακτή

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λιμενικού δήλωσε, Νίκος Κοκάλας, δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι «η περιοχή έχει πολλές ιδιομορφίες και πολύ ισχυρά ρεύματα».

Για αυτό, όπως πρόσθεσε, ενώ ο πρώτος, ο 25χρονος αγνοούμενος, βρέθηκε σε σχετικά μικρή απόσταση, ο δεύτερος βρέθηκε στη θάλασσα, σε απόσταση 30 χιλιομέτρων.

Όσον αφορά το αν υπάρχουν ακόμη ελπίδες για να βρεθεί ο τρίτος αγνοούμενος, ο Εκπρόσωπος του Λιμενικού ανέφερε ότι μπορεί κάποιος να εντοπιστεί και μετά από πολλές ώρες όχι μόνο στη θάλασσα αλλά και στην ξηρά, καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να έχει βγει σε κάποια ακτή.

Για τον ίδιο λόγο γίνονται έρευνες και από ξηράς, ενώ και οι έρευνες στη θάλασσα συνεχίζονται κανονικά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ