Χαλκιδική: Πατέρας φερόμενου βιαστή 14χρονης ο 53χρονος που δολοφονήθηκε με τσεκούρι

Χαλκιδική: Πατέρας φερόμενου βιαστή 14χρονης ο 53χρονος που δολοφονήθηκε με τσεκούρι

Σοκ προκάλεσε η δολοφονία 53χρονου άνδρα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τσεκούρι, έπειτα από συμπλοκή που εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (20/10), στο δεύτερο «πόδι» της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes, το θύμα είναι πατέρας του 24χρονου νεαρού, ο οποίος φέρεται να βίασε ανήλικη σε παραλία της Χαλκιδικής.

Ο νεαρός γιος του φέρεται πως βίασε την 14χρονη μαθήτρια στις 16 Σεπτεμβρίου σε παραλία της Νέας Σκιώνης του δήμου Κασσάνδρας, όπου διαμένει ο ίδιος. Μετά την καταγγελία, η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τον νεαρό και άμεσα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Άρπαξε τσεκούρι, τον χτύπησε σε θώρακα και στήθος

Περίπου στις 22:00 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δύο αδέρφια από την Αλβανία ηλικίας 27 και 47 ετών, λόγω προσωπικών διαφορών, «ήρθαν» στα χέρια με έναν 53χρονο και τα δύο παιδιά του ηλικίας 24 και 18 ετών, αγόρι και κορίτσι αντίστοιχα. Ο 27χρονος, με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε τον 24χρονο και έσπρωξε τη 18χρονη κοπέλα, με την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούσε ερωτική σχέση.

Ο 47χρονος αδερφός του, άρπαξε τσεκούρι και με το πίσω μέρος του χτύπησε τον 53χρονο πατέρα των παιδιών, στο στήθος και στον θώρακα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο, παρέλαβε τον άτυχο 53χρονο και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα δύο αδέρφια ηλικίας 27 και 47 ετών, συνελήφθησαν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου, από τους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πολυγύρου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή και μετά την απολογία τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και μεταφέρθηκαν στις φυλακές της Νιγρίτας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS