Χαμός σε κορoνοπάρτι στο κέντρο του Βόλου - Περισσότερα από 150 άτομα διασκέδαζαν μέχρι το πρωί

Χαμός σε κορoνοπάρτι στο κέντρο του Βόλου - Περισσότερα από 150 άτομα διασκέδαζαν μέχρι το πρωί

Ποτά, μουσικές από dj, χορός και πλήθος νεαρών και το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο του Βόλου. Τα κορονοπάρτι καλά κρατούν στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας, αφού περισσότερα από 150 άτομα και απόψε το βράδυ διασκεδάζουν υπό τους ήχους μουσικής που προέρχεται από τα μεγάφωνα ενός Fiat punto, στον πεζόδρομο της Τάκη Οικονομάκη.

Ενοχλημένοι δηλώνουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι προσπαθούν με διάφορους τρόπους να σταματήσουν τα βραδινά καθημερινά πάρτι των νεαρών, όμως η Αστυνομία δεν ανταποκρίνεται στις οχλήσεις τους, αφού δεν είναι σε θέση να διαλύσει τα κορονοπάρτι.

Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον συνωστισμό, ειδικά σε μία περιοχή όπως ο Βόλος, που βρίσκεται ακόμα στο βαθύ κόκκινο, μία εβδομάδα πριν το άνοιγμα της εστίασης.

Να σημειωθεί οτι σε προηγούμενους πρωταγωνιστές αντίστοιχων κορονοπάρτι στην καρδιά του Βόλου επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και για παράβαση των υγειονομικών διατάξεων. Σύμφωνα με πληροφορίες και σήμερα ρομά από το Αλιβέρι παίζουν μουσική στο κορωνοπάρτι της Τάκη Οικονομάκη, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Πάντως, οι περίοικοι τις προηγούμενες βραδιές επιστράτευσαν όλη τη φαντασία τους για την αντιμετώπιση του φαινομένου, αφού έριξαν μέχρι και κουβάδες με νερό στους νεαρούς για να τους απομακρύνουν!

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS