"Hayte": Προφυλακίστηκε ο 35χρονος YouTuber για κακοποίηση ΑμεΑ - Τι είπε στην απολογία του

"Hayte": Προφυλακίστηκε ο 35χρονος YouTuber για κακοποίηση ΑμεΑ - Τι είπε στην απολογία του

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 35χρονος YouTuber που συνελήφθη για κακοποίηση ατόμων ΑμεΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπου κατά συρροή και κατ´ επάγγελμα και της σωματικής βλάβης αδύναμων προσώπων με τα οποία συνοικούσε.

Ο 35χρονος, πριν τη σημερινή του απολογία έλαβε δύο προθεσμίες τις προηγούμενες ημέρες ενώ προχώρησε και σε αλλαγή συνηγόρων υπεράσπισης.

Σύμφωνα με τους νέους συνηγόρους, υποστηρίζεται πως τα άτομα με ειδικές ικανότητες ήταν εκείνα που τον προσέγγισαν και του ζήτησαν να βγουν στο κανάλι που διατηρούσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και ο ίδιος τα χρησιμοποιούσε επειδή θεωρούσε ότι τους ωφελούσε πολύ περισσότερο, απ' ότι τους έβλαπτε, καθώς αποκόμιζαν σημαντικό οικονομικό όφελος από αυτή τη δραστηριότητα, ενώ κέρδιζαν και αναγνωρισιμότητα.

Ο 35χρονος κατά πληροφορίες φέρεται να υποστήριξε ότι κατάλαβε το λάθος του και γι’ αυτό σταμάτησε την παραγωγή και προβολή βίντεο με ανήμπορα άτομα που υφίσταντο κακοποίηση και εξευτελιστική συμπεριφορά, από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο 35χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι γνώριζε ότι επρόκειτο για άτομα με κάποια αναπηρία, αλλά ότι σε καμία περίπτωση δεν είχαν το ακαταλόγιστο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έβαλε στο σπίτι του ή χρησιμοποίησε σε βίντεό του, κάποιον ανήλικο.

Μετά την απολογία του, κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης δυο πρόσωπα που συμμετείχαν στα βίντεο του 35χρονου, που δεν είναι άτομα με αναπηρία, ωστόσο, σύμφωνα με τους νέους συνηγόρους του κατηγορουμένου, στα δικαστήρια βρέθηκαν και άτομα ΑΜΕΑ, τα οποία όμως δε δέχτηκε η δικαστική λειτουργός, καθώς δε μπορούν να καταθέσουν χωρίς την παρουσία ψυχολόγου.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ