Θεσσαλονίκη: Απίστευτο θρίλερ με την μικρή Άννα - Η ιατροδικαστής δεν προσδιόρισε αιτία θανάτου

Θεσσαλονίκη: Απίστευτο θρίλερ με την μικρή Άννα - Η ιατροδικαστής δεν προσδιόρισε αιτία θανάτου

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την απίστευτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με τον θάνατο της μόλις 2,5 ετών Άννας στο δημοτικό βρεφοκομείο της πόλης «Άγιος Στυλιανός».


Η έρευνα για τα ακριβή αίτια συνεχίζεται και μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την ιατροδικαστική εξέταση, δεν βρέθηκε κάτι παραπάνω ως αιτία θανάτου και περισσότερα στοιχεία αναμένονται πλέον μετά την ολοκλήρωση των ιστολογικών και εργαστηριακών εξετάσεων.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», η μητέρα του αδικοχαμένου παιδιού δεν κατάφερε να καταθέσει καθώς κατέρρευσε έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο στη Θεσσαλονίκη, με στενούς συγγενείς της, να προσπαθούν και τελικά να καταφέρνουν να τη συνεφέρουν.

Η ίδια ζητάει απαντήσεις για όλα όσα έγιναν πριν η κόρη της αφήσει την τελευταία της πνοή, στο δημοτικό βρεφοκομείο «Άγιος Στυλιανός». Για τη διάγνωση των γιατρών που της χορήγησαν αντιβίωση, αλλά και για τις συνθήκες που επικρατούσαν μέσα στο ίδρυμα.

Πάντως σύμφωνα με την διευθύντρια του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, το μικρό κορίτσι ήταν πολύ περιποιημένο, καθαρό και σε πολύ καλή κατάσταση με αρίστη στοματική υγιεινή.

Το κοριτσάκι αντιμετώπιζε τις τελευταίες ημέρες πρόβλημα με τις αμυγδαλές του και το προηγούμενο 24ωρο μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Οι γιατροί φέρεται να χορήγησαν φαρμακευτική αγωγή για 10 ημέρες και έπειτα θα γινόταν επανέλεγχος. Στη συνέχεια το κοριτσάκι επέστρεψε στο ίδρυμα, καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η εισαγωγή και παραμονή του στο νοσοκομείο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ