Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του - Είχε οικονομικές προστριβές μαζί της – Παραμένει άφαντος

Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 34χρονος που σκότωσε τη μητέρα του - Είχε οικονομικές προστριβές μαζί της – Παραμένει άφαντος

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο περί εγκληματικής ενέργειας


Σοκ στη Θεσσαλονίκη προκαλεί η υπόθεση μητροκτονίας. Ο 34χρονος γιος, σύμφωνα με τις αρχές είναι ο κύριος ύποπτος για την δολοφονία της μητέρας του. Ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 34χρονου.

Ο 34χρονος γιος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είναι ο δράστης της δολοφονίας της 71χρονης μητέρας του, η σορός της οποίας βρέθηκε το πρωί μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται από τις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να άφησε σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους που σκότωσε τη μητέρα του και ζητάει συγγνώμη απ’ όλους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείωμα περιγράφει τα οικονομικά προβλήματα και τις προστριβές που είχε με τη μητέρα του.

Οι αρχές εντόπισαν μια καραμπίνα στο σπίτι του, η οποία φέρεται να αντιστοιχεί στο όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο φονικό.

Η ηλικιωμένη, η οποία φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, είχε εντοπιστεί νεκρή, καθισμένη στη θέση του συνοδηγού, φέροντας τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο. Συγκεκριμένα, το θύμα δέχθηκε εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές.

Περίοικοι βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα και ενημέρωσαν την Άμεση Δράση της ΕΛ.ΑΣ.

Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο περί εγκληματικής ενέργειας, οπότε οι έρευνες ανατέθηκαν στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ