Χολαργός: Ο ταγματάρχης μου είπε «θέλω να κάνουμε σεξ», λέει ο 15χρονος - Ο σοκαριστικός διάλογος

Χολαργός: Ο ταγματάρχης μου είπε «θέλω να κάνουμε σεξ», λέει ο 15χρονος - Ο σοκαριστικός διάλογος

Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 15χρονου, στην οποία εμπλέκεται ταγματάρχης του Στρατού Ξηράς, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στον Χολαργό και συγκεκριμένα κοντά στην οδό 17ης Νοέμβρη.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι 38 ετών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, με εντολή του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, δόθηκε εντολή να γίνει ταχύτατη διεκπεραίωση της υπόθεσης με το ερώτημα της άμεσης απόταξης.

Την ίδια ώρα, ο 15χρονος που κατήγγειλε το συμβάν, βρίσκονταν στο λεωφορείο όταν τον πλησίασε ο Ταγματάρχης κι άρχισε να του μιλάει.

Ο ανήλικος, όπως ανέφερε, δεν έδωσε σημασία στα λόγια με σεξουαλικό περιεχόμενο του 38χρονου και του ζήτησε να σταματήσει να τον ενοχλεί.

Ωστόσο ο αξιωματικός δεν πτοήθηκε κι όπως αποκάλυψε το νεαρό αγόρι του έδειξε και ημίγυμνες φωτογραφίες του. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 15χρονος κατέβηκε από το λεωφορείο και περπατώντας, κατευθύνθηκε προς το χώρο που προπονείται στην πυγμαχία. Τότε ο Ταγματάρχης τον ακολούθησε.

Στην αρχή του μιλούσε από απόσταση λίγων μέτρων, ενώ όταν τον πλησίασε ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος:

Ταγματάρχης: Θέλω να κάνουμε σεξ
15χρονος: Τί λες μωρέ… Φύγε από εδώ… Είμαι 15 ετών.
Ταγματάρχης: Και τι μ΄ αυτό… Δεν πειράζει.

Παρά τις αλλεπάλληλες αρνήσεις του ανήλικου, ο Ταγματάρχης συνέχιζε τη σεξουαλική παρενόχληση. Κι έτσι, όπως κατέθεσε ο 15χρονος, ο αξιωματικός αποπειράθηκε να τον θωπεύσει.

Η αντίδραση του ανήλικου ήταν άμεση, καθώς τον έσπρωξε. Τότε, ο 38χρονος σάστισε και το έβαλε στα πόδια.

Ο 15χρονος ξεκίνησε να τον κυνηγάει και λίγα μέτρα πιο κάτω κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Ο Ταγματάρχης στην προσπάθεια του να προκαλέσει σύγχυση έβαλε τις φωνές.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία κι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που έφτασαν στο σημείο προσήγαγαν τον ανώτερο αξιωματικό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ