Χώρισε η Ελενα Ράπτη, δύο χρόνια μετά τον μυστικό γάμο -Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά [βίντεο]

Χώρισε η Ελενα Ράπτη, δύο χρόνια μετά τον μυστικό γάμο -Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά [βίντεο]

Τον γύρο του Διαδικτύου έκανε τις τελευταίες μέρες η είδηση πως η Ελενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας έδωσαν τέλος στον γάμο τους, χωρίς ωστόσο κανένας από τους δύο να το επιβεβαιώνει.

Το πρωί της Δευτέρας, όμως, η Φαίη Σκορδά, που συνδέεται φιλικά με την Ελενα Ράπτη αποκάλυψε στο Πρωινό πως το ζευγάρι πράγματι έχει χωρίσει εδώ και έναν χρόνο.

«Ισχύει ότι δεν είναι μαζί. Οι δικοί της άνθρωποι κι εγώ που είμαι φίλη της γνωρίζαμε ακριβώς τι είχε συμβεί. Σαφώς όμως, όταν ξέρεις κάτι προσωπικό, δεν θα το πεις σε καμία εκπομπή. Δεν είναι μαζί τον τελευταίο ένα χρόνο, δεν είναι κάτι που προέκυψε τώρα», αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για την Ελενα Ράπτη και τον Κίμωνα Μπάλλα.

Σημειώνεται πως η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας παντρεύτηκε με τον άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας τον Μάϊο του 2019 στη Θεσσαλονίκη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάτω από άκρα μυστικότητα. Το ίδιο διακριτικά και αθόρυβα αποφάσισαν να χωρίσουν.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο για τον χωρισμό της Ελενας Ράπτη:
Εχουν χωρίσει εδώ και ένα χρόνο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ