Χρήστος Παππάς: Αφαντος ο «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή -Τον αναζήτησαν μέχρι και στο Αγιο Ορος

Χρήστος Παππάς: Αφαντος ο «υπαρχηγός» της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή -Τον αναζήτησαν μέχρι και στο Αγιο Ορος

Τίτλοι τέλους μπήκαν χθες στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, αφού 38 στελέχη της πήραν το δρόμο για τις φυλακές με απόφαση του δικαστηρίου.

Ωστόσο, ο υπαρχηγός της ναζιστικής συμμορίας, Χρήστος Παππάς, εξακολουθεί να αναζητείται από και πλέον θεωρείται καταζητούμενος.

Μάλιστα ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά, Παντελής Σταυριανάκης μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι αυτή τη στιγμή η πρόθεση του πελάτη του είναι να μην εμφανιστεί στις αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η ΕΛΑΣ αναζήτησε για τον Χρήστο Παππά σε έξι τόπους διαμονής δίχως να καταφέρει να τον εντοπίσει, ενώ οι ίδιες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι άνδρες των Αρχών έφτασαν μέχρι και το Άγιο Όρος προκειμένου να του περάσουν χειροπέδες!

Η τελευταία επαφή που είχε η Ελληνική Αστυνομία με τον Χρήστο Παππά ήταν την 1η Οκτωβρίου, όταν και ο στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε εμφανιστεί στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου-Χολαργού ως όφειλε. Από εκείνη την ημέρα και λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη της ΧΑ τα ίχνη του εξαφανίστηκαν.

Οι έρευνες για τη σύλληψη του Νίκου Παππά όπως προαναφέρθηκε δεν περιορίστηκαν μόνο εντός Αττικής, αλλά επεκτάθηκαν και στα Ιωάννινα, τόπο καταγωγής του καταδικασμένου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση πρώην βουλευτή. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛΑΣ «κοιτά» και προς Αλβανία και Ιταλία, αφού δεν θεωρείται απίθανο να έχει μετακινηθεί στο εξωτερικό περιμένοντας το δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS